Translate

dilluns, 7 de novembre del 2011

QUASI TOT AL REVÉS

Hi ha caps de setmana en el que tot es torça, en els que tot allò que pot anar malament ho fa (maleït Murphy). I aquest ha estat un d’ells.

Se’ns ha torçat tot el que presumiblement podia fallar i quasi tot el que pensàvem que no fallaria. Només cal veure els resultats de la setmana.

Per acabar d’adobar-ho lesió darrera de lesió. Si dijous era el “Gatu” Vicente qui es feia un esquinç al turmell que el deixava fora de combat pel partit del sènior, el dissabte, el seu substitut, patia una fractura en un dit de la ma. Total en Pol de porter i salvant un empat a camp de la PB. S. Vicenç dels Horts (encara bo). I més de porters, diumenge el porter del juvenil, en Sergio, va ser objecte d’una entrada que li va colpejar fortament al pit, trasllat en ambulància, centre assistencial i ara ja, afortunadament, reposant sense més complicacions, això si, haurem de fer mans i mànigues per cobrir la porteria.

En fi, cap de setmana d’aquells per a oblidar. Bé, oblidar no, per prendre nota, corregir el que calgui, aixecar el cap i tornar-ho a intentar.

Encara queden jornades fins a la desena i no serà fins a llavors que començarem a veure per on es belluga cada equip.

Salut i constància