Translate

dijous, 17 de novembre del 2011

SÈNIOR. MOLTES BAIXES PER DIUMENGE

Coneguda és la teoria de que la desena jornada és la que permet veure per a on anirà el futur d’un equip en la competició, per a bé o per a dolent.
A la desena jornada la podríem anomenar “la bola de vidre”. Doncs bé, ens acostem a un moment determinant, havent-se jugat la jornada 8ª, estant a la sisena posició i a cinc punts del Vinyets-Molí Vell (2n. classificat) al CE. Esparreguera se li presenta una oportunitat de les bones per aconseguir victòria a domicili i situar-se en posicions que ens permetin somiar amb objectius importants. Després d’aquest partit, vindrà un altre a casa.
Vèncer en aquests dos partits ens deixaria al final de la 10ª. jornada en les posicions que poden permetre estar tota la temporada lluitant pel campionat i ascens. Perdre’ls ens deixarà a mitja taula i amb un diferencial de punts respecte dels primers d’ entre 13 i 15 punts i, possiblement amb tot el peix venut (o quasi).

Per això és mala notícia la quantitat de baixes que presenta el Sènior per a aquest proper cap de setmana.
Als lesionats què se’ls hi ha de dir, doncs que paciència i bona recuperació (que després es fan eternes i no acabem mai). Però les altres baixes, les que ho son per sanció... Ens fan venir mal de queixals.
Aquesta setmana són tres els sancionats per haver estat expulsats. En les vuit jornades que portem disputades són vuit els expulsats, el que fa una mitjana de 1 expulsat per jornada, el que significa que acabem molts partits en inferioritat numèrica i, es clar, es fa més complicat obtenir resultats; justament quan arribem al punt en el que es determina el nivell competitiu per a la temporada.
Caldrà concentració i esforç, sort per esquivar lesions i autocontrol per a evitar expulsions.
Salut i exigència