Translate

dimecres, 2 de novembre del 2011

RESUM DEL PASSAT CAP DE SETMANA

Vam tenir de tot, com és normal.

Pot ser el partit que copsava l’atenció era el de l’Aleví “A” contra el FC. Barcelona, que va portar 400 persones a la graderia.

Va ser un bon partit, força ben jugat pels nostres (que van estar bé) però als que els hi va pesar molt l’escut que portaven els rivals. Més que respecte els hi vam tenir una mica de por i això va estar determinant per a que un FC. Barcelona excel·lent ens guanyés el partit per 2 - 5. De tota manera bon partit en el que els nostres continuen apuntant a que defensaran la categoria amb garanties d’èxit.

De la resta van obtenir victòries l’Aleví “C” davant S. Esteve Sesrovires “C” (i es posa 3r. empatat a punts amb 1r. i 2n.), l’Infantil “A” front Martorell Associació “C” (ens consolidem en la 1ª. posició), el Sènior sobre la Palma de Cervelló (guanyant al darrer sospir i amb suspens), el Prebenjamí “A” a Torrelles (sumant la 1ª victòria de la temporada), Prebenjamí “C” (tercera victòria que els situa en 4ª. posició), els Veterans a Capellades, l’Aleví “D” davant el S. Feliu de Llobregat “A” (que anava líder fins que el vam guanyar) i el Juvenil front el Palson Collbató “A” (àmplia victòria per 6-0 que hagués pogut estar-ho encara molt més).

Empat a casa del Cadet (4-4), amb gust a victòria, davant el líder Levante Las Planas “A”. Empat molt treballat aixecant, per dues vegades, un marcador en el que anàvem dos gols per sota. L’Últim gol dels nostres aconseguit a les acaballes del partit. On no els hi arribava el joc els hi va sobrar decisió, convicció i treball. Actituds com aquestes ens omplen més que campanyes passades.

Dos equips que ocupen l’atenció de directiva i secció esportiva son Aleví “B” i Infantil “B”. Ambdós equips s’han trobat en un grup farcit de plantilles “A” d’equips que tenen com a objectiu l’ascens.

De l’Aleví “B” sabem que aconseguirà resultats (encara que ara sembli impossible) perquè les tres derrotes obtingudes (contundents, és cert) ho han estat davant de Sant Just At. “A” (1r.), P.BB. Sant Feliu “A” (2n.) i Molins de Rei “A” (3r.). El partit que van jugar davant d’un equip de zona mitja de la classificació el van guanyar (PB. Iniesta 24). S’Aplicarà alguna mesura correctora per intentar potenciar una mica l’equip, però creiem que a mesura que avanci la competició aniran sumant punts, sabent (està clar) que el grup és molt potent i que haurem de patir per assolir resultats).

De l’Infantil “B” presagiem una progressió lenta, derivada del fet que aquest equip és, en la seva totalitat, de 1r. any (en un grup majoritàriament de 2n. any com ja hem dit) cosa que farà que bon el treball que estan fent, comandats pel José Jimbel, trigui una mica més en ser apreciable, ho serà a partir del febrer (com sempre en els equips de 1r. any). En aquest cas també s’estan valorant algunes opcions per a donar-los-hi alguna eina més.

Salut i per parts