Translate

dimecres, 11 d’abril del 2012

CAP DE SETMANA. PARTITS AMB PLUS

I ARA, TOT D’UNA TIRADA. Vuit jornades fins a final de lliga (sis pel Sènior) i sense stop. L’Hora de la veritat; ascensos, descensos, felicitat o desil·lusió en poques setmanes. Anem per feina.

Ja sabeu que no comentem tots els partits sinó només aquells que per les circumstàncies concretes de cada equip i jornada presenten un plus afegit, així doncs:

Benjamí “A”: Ens visita el Pallejà CF. “B”, 14è classificat i marcant la línia de descens a 10 punts per darrera nostre. Partit per aconseguir la permanència de manera virtual amb una victòria que ens deixaria amb una diferència respecte del descens de 13 punts. Res de matemàtic però virtual, una mica més que virtual. Oportunitat per aprofitar.

Aleví “A”: Aquests fa setmanes que els considerem amb categoria salvada; però com que la lliga no s’ha acabat i com que s’ha de continuar sumant per evitar ensurts estranys, cal anar a casa del Vilanova i la Geltrú CF. “B”, cuer de la classificació, a sumar punts que ens facin acabar la feina de forma matemàtica.

Aleví “B”: També ens visita el Pallejà CF. “B” (coincidència) encara que aquí amb els papers canviats; ells classificats a la 3ª. Posició i nosaltres batallant per la permanència. De tota manera no és la nostra guerra, dels partits que queden fins el final, de la nostra lliga seran els de les jornades 26 (6/05 a camp del S. Just Desvern, 14è.), 29 (27/05 a casa del S. Andreu de la Barca Agrupació, 13è. i en l’actualitat empatat a punts amb nosaltres) i 30 (3/06 a Esparreguera front l’ Espluguenc, 10è i en l’actualitat empatat a punts amb nosaltres). Això no vol dir que no s’hagin de disputar tots (així va caure a casa el Molin de Rei quan anava colider), mai se sap i si cau algun puntet dels que en principi no comptem doncs millor, abans arribarà la salvació.

Infantil “A”: Visitem l’ Espluguenc (12è) i encara que sabem que a casa seva no ens ho posaran fàcil, no ens queda una altra opció que anar a per totes. Aconseguir l’objectiu (ascens, encara que sigui com a millor 2n.) passa per guanyar tot el que queda. Difícil empresa que els nostres nois estan capacitats per dur a terme. Alerta!! No està pas tot donat i beneït, és cert que el S. Andreu de la Barca Agrupació és qui ho té millor, però una entrebancada (atenció aquesta setmana al partit que juguen a Vallirana, 4rt.), sempre que nosaltres no fallem, ens portaria a un enfrontament directe amb el S. Andreu Agrupació, a casa d’ells i en la darrera jornada, en el que una victòria del Centre ens deixaria empatats a punts i nosaltres campions per goal-average particular. Bufff. Somiant truites? Potser, però possible encara ho és, així que... per què no somiar?, no només truites, botifarres també si cal.

Infantil “B”: Aquests nois es mereixen aconseguir més victòries per la constància i esforç que estan realitzant des del començament. Aquesta setmana a casa tenim una oportunitat; ens visita la PB. S. Vicenç dels Horts “B” classificat 1 punt i 1 lloc per darrera nostre. Ànims i convicció.

Cadet: Visitem el S. Feliu de Llobregat CFA. “A”. El nostre Cadet 5è. classificat empatat a punts amb el Pallejà 4rt.; ells 6èns tres punts per darrera. Partit per continuar aspirant a la 3ª. Posició que ens farà suar per guanyar.

Juvenil: Visitem el líder a casa seva. El Santfeliuenc FC. “B” ens treu 35 punts, això és més del doble dels punts que hem sumat fins ara. Partit idoni per afrontar-lo sense complexes després dels canvis en la direcció i per intentar plantar cara amb el nostre millor futbol. Si ens posem a jugar amb sacrifici, generositat, convicció i concentració aquest juvenil és de part alta de la taula. Provem-ho.

Salut i som-hi!