Translate

dilluns, 30 d’abril del 2012

COMENTARIS ALS "PARTITS AMB PLUS" DEL CAP DE SETMANA

Sènior: Empat 1 - 1 a casa de l’Eusebi Güell, avant cuer del grup. Sembla pobre resultat segons les posicions que ocupen els equips respectivament, però serveix per allargar la notable ratxa sense conèixer la derrota que duent els nostres.
Cadet: Més que meritori empat 1 - 1 a casa del Cornellà, colíder amb el Levante Las Planas, en el que vam anar per davant en el marcador fins el minut 60.
Infantil “A”: Clara victòria a casa del S. Esteve de Sesrovires per 0 - 4 que manté l’ Infantil “A” en 2ª posició a dos punts del S. Andreu Agrupa “A”  i 6 punts per davant de la PB. S. Vicenç dels Horts “A”, ambdós equips amb 1 partit menys que nosaltres.
Infantil “B”: Partit acabat amb empat al municipal davant el S. Just Desvern. Amb empat si, però 1 - 1 i no pas 0 - 0 com reflecteix l’àrbitre del partit, un àrbitre jove i mal preparat anomenat Guillem Mensa que va estar tot el partit més pendent de les paraules que dels fets, o sigui, de les protestes que dels cop de peu. Tant pendent estava de tot menys del que passava dins el terreny, que va errar el resultat a l’acta. Insisteixo quedarà com 0 - 0 però va ser 1 - 1, ambdós de falta lliure directe, el nostre d’en Jordi Bailén molt maco, en paràbola i al segon pal, lluny de l’abast del porter.
Aleví “A”: Prova aconseguida. 1 - 7 a casa del S. Ildefons per consolidar la 9ª. posició i deixar al 10è. classificat (el mateix Sant Ilde) a 7 punts i el descens a uns molt i molt llunyans 18 punts malgrat el que els representants del mal astruc s’entestaven a pronosticar al començar la temporada.
Benjamí “C”: Empata a casa del Corbera 1- 1. Un punt que de poc serveix. Ens deixa, si, igualment tercers a la classificació, però ara a 8 punts del 2n. classificat (Cornellà) i a 4 punts del 3r. classificat (S. Esteve Sesrovires), unes distàncies quasi inabastables cap a munt i perilloses amb els de darrera.
Femení Cadet/Infantil: Derrota contundent (i molt) per 0 - 6 a casa de la EF. Viladecavalls. Massa derrota per haver estat davant d’un equip que anava classificat 8 punts per darrera de les nostres noies. La marcada irregularitat d’aquest equip les ha condemnades a haver de jugar sense cap objectiu, perdudes totes les opcions per dalt i a la zona mitja de la taula. Ni fred ni calor.