Translate

dimecres, 25 d’abril del 2012

CAP DE SETMANA. PARTITS AMB PLUS

Sènior: A mantenir la ratxa positiva a casa de l’Eusebi Güell per intentar assaltar la 4ª posició,
Cadet: Partit dels de veritat. A casa del líder Cornellà a demostrar que l’ambició per quedar 3r. té fonaments. Difícil, difícil, però els nostres ho poden fer. Si més no anirem a intentar-ho.
Infantil A: Ja sabeu passa per guanyar-ho tot. La punxada de fa dues setmanes davant l’ Espluguenc no ens va permetre aprofitat la entrebancada del S. Andreu Agrupa, que ha tornat a deixar-se punts aquest cap de setmana passat (aquest si,  coincidint amb victòria nostra). Atrapar al líder S. Andreu Agrupa per jugar-nos la lliga en el darrer partit a casa seva es presenta més que difícil, però s’han de sumar el màxim de punts possibles per veure si podem pujar com a millors 2ns.
Infantil “B”: Partit davant el S. Just Desvern, cuer del grup, per aconseguir la 5ª. victòria de la temporada.
Aleví A: A camp del S. Ildefons al que precedim en la taula amb 4 punts d’ avantatge. Partit en el que el Sant Ildefons sortirà a reduir la diferència de punts i en el que nosaltres podríem aprofitar per augmentar-la a 7 punts i consolidar la 9ª. posició i intentar aconseguir la 8ª. que en l’actualitat està en possessió del Cornellà.
Benjamí C: A Corbera a guanyar. Somiar amb la segona plaça de la taula passa per no punxar i guanyar al Cornellà en el municipal d’Esparreguera en la penúltima jornada, ja que en la darrera jornada el Cornellà descansa per calendari cosa que nosaltres ja hem fet. Pot ser un final de temporada veritablement apassionant el de aquest Benjamí.
Femení Cadet-Infantil: Una victòria a Viladecavalls ens podria retornar a la 5ª. plaça (segons es combinin els altres resultats), així que no val confiar . Millor que vagin a per totes.