Translate

dilluns, 2 d’abril del 2012

COMENTARIS A ALGUNS PARTITS DEL PASSAT CAP DE SETMANA (PARTITS AMB PLUS)

BENJAMÍ "A": No va poder ser, ho van intentar a casa del S. Feliu de Llobregat CFA. “A” i vam perdre per la mínima. Un únic gol de diferència (4-3), aconseguit en el darrer minut de partit, va evitar que els nostres nois s’enduguessin punts de la seva visita. Malgrat això, certificar la permanència en la categoria serà qüestió de setmanes doncs els resultats van acompanyar i el Benjamí "A" manté posició i diferencies de punts amb els equips que ens persegueixen.
ALEVÍ “B”: Bon empat a casa de la PB. S. Vicenç dels Horts (5-5) en un partit que van poder perdre molt d’hora, que potser van merèixer guanyar per la reacció en la que van remuntar el partit per posar-se davant en el marcador i que va acabar en empat. Amb els resultats combinats ens hem vist afavorits, les derrotes d’altres implicats han provocat que la diferència respecte de les posicions de descens ja sigui de 10 punts i que ara estiguem 4 equips empatats a punts en les posicions de la 10ª. a la 13ª. Així que res no està fet però pinta bé.
INFANTIL “A”: En el municipal d’Esparreguera el 4-0 a la EF. Olesa-87 va fer palesa la diferència que, ara per ara, hi ha entre els dos equips; nosaltres 2ns. a la taula, els d’ Olesa 10èns. No sabem si aquest infantil aconseguirà caçar al líder (S. Andreu de la Barca Agrupació “A”) al front de la classificació (en realitat molt difícil, però no pas impossible encara) però l’objectiu de lluitar per fer classificació com a millor 2n. està a l’abast i ho poden fer; qualitat i esperit en tenen. Força!
JUVENIL: Victòria 2-0 davant el Cervelló CD. “A” en un partit el que el millor va ser això, la victòria. Però és normal, tampoc no està l’equip per fer un canvi radical de cop i volta, així que millorar els resultats i obtenir victòries que modifiquin les dinàmiques sempre és positiu. A continuar...
SÈNIOR: Bon partit, en especial la segona part en la que els nostres van amagar la pilota fins desesperar als jugadors del Vinyet Molí-Vell, que només podien veure com, poc a poc, els del Centre anaven tancant una victòria que significava la pèrdua de moltes de les opcions d’ascens amb les que els de Sant Boi de Llobregat es presentaven al municipal d’ Esparreguera. Tant es van enervar els de Sant Boi que en el minut 83 van veure com els expulsaven a dos jugadors per només un del Centre i com en el minut 89 perdien un tercer home.
CADET: Nova victòria, aquesta vegada 6-3 davant la PB. Vallirana “A” en un partit que no va ser fàcil. Els de Vallirana malgrat la posició que ocupen a la taula i que en el minut 25 ja perdien per 4-1 no es van rendir i aprofitant la descompressió dels nostres es van anar acostant en el marcador fins posar-se 4-3. A partir d’aquí reacció dels nois que amb dos gols en els minuts 65 i 74, posaven els definitiu 6-3 que permet tenir la tercera posició més a l’abast.
FEMENÍ SÈNIOR: VICTÒRIA A CAMP DEL VALLIRANA 2-4!!! És tanta la felicitat que traspuaven que no cal fer cap més comentari. Enhorabona lluitadores!