Translate

dimecres, 16 de juny del 2010

CONFIRMACIÓ D’INFORMACIONS

El Consell Directiu del CE. Esparreguera, un cap finalitzada la temporada (a manca només de realitzar la Festa de Comiat de Temporada del proper dissabte 19 de juny a les 19.00 hores, Camp Municipal de Futbol d’Esparreguera) vol informar o confirmar algunes informacions respecte del nostre equip Sènior:
Competició.
La propera temporada disputarà competició en la 3ª. Divisió territorial. Degut a l’aprovació (més que previsible) de la Proposta de Reforma del Futbol Territorial que es sotmet a votació en l’assemblea del proper dissabte (19/06/2010) els 1r. i 2n. classificats recuperarien l’equivalent a dos categories (la nova Tercera Catalana, quasi equivalent a l’actual 1ª Territorial), per lo que l’objectiu per a la temporada que està per començar serà, sense cap dubte, el campionat de grup.
Entrenador.
L’Àlex Guixà deixa el Centre d’Esports Esparreguera. Qui ha estat entrenador del sènior i coordinador del club mentre que ho ha volgut, ho deixa per decisió pròpia, presa, pràcticament, en acabar la darrera jornada de la competició de la 2ª. territorial. En acabar aquesta etapa (pròleg d’altres que estan per arribar, segur) el Consell Directiu del CE. Esparreguera vol agrair a l’Àlex Guixà el seu esforç i dedicació al nostre club, així com reconèixer el plus qualitatiu que ens ha aportat la seva tasca, de la qual ens hem beneficiat ambdues parts.
De l’equip es fa càrrec un tàndem d’entrenadors, que ja estan acordats i que han començat a treballar, que son en José Luis Manzaneque i en Emilio Oller.
Aquesta plantilla no estarà sotmesa a coordinació, per lo que els entrenadors dependran, directament, del Consell Directiu representat pel Vicepresident d’Esports, Sr. Manuel Herrero, i el Vicepresident adjunt a Presidència Sr. Emilio Domene i, en última instància pel President del Club, l’ Alfons Puche.
Molta sort a tothom!!
Salut i Tornem a començar...