Translate

dimarts, 15 de juny del 2010

FESTA DE COMIAT EL 19 DE JUNY

Van passant els darrers caps de setmana d’activitat ordinària en el Centre d’ Esports. Poc a poc aniran caient els dos caps de setmana propers en que tindrem la visita del President de la FCF, disputarem els amistosos i tornejos de la Festa de l’ Esport i els darrers del 12 i 13 de juny.


Llavors, concretament el 19 DE JUNY DE 2010, FAREM LA NOSTRA FESTA.

La farem A PARTIR DE LES 19.00 HORES AL CAMP MUNICIPAL DE FUTBOL.

Berenar popular quasi gratuït: TOTS ELS NENS; NOIS; NOIES i NENES, que estiguin vinculats d’alguna manera al club, GRATIS.

Els adults a dos euros per cap (2€) (es tracta de controlar l’assistència perquè sinó correm el risc de no tenir límit. Us heu d’apuntar abans del 13 de juny mitjançant el delegat del vostre equip).

Què farem?

Lliurament dels records de la Temporada 2009-2010 (per a tots els jugadors i jugadores del Centre d’ Esports Esparreguera.

Lliurament dels Premis al Millor Company (elecció democràtica entre tots els components de la plantilla) i al Jugador més Implicat (elecció dirigida del quadre tècnic). Aquests dos premis es concedeixen en totes i cadascunes de les plantilles del futbol base.

Berenarem, jugarem i... NO FALTEU!

Tocarà acomiadar-se de l’activitat formal, que dels amics / amigues i de l’ambient de futbol no ens separarem. Després d’uns dies de descans, de la revetlla de Sant Joan: CAMPUS i FESTA MAJOR D’ESTIU (Partit de Veterans 11/07/2010 19.00 hores i Torneig d’Estiu de Futbol-7 a partir del 13/07/2010).

El setembre és a tocar, tornaran les il·lusions...

Salut i ESTIUUU!!