Translate

dimarts, 1 de juny del 2010

POSSIBLEMENT SERÀ A TERCERA

Que ningú pensi que hem tardat més del compte en publicar una nota relacionada amb el més que probable descens del nostre Sènior.

Ho hem fet però ha estat per altres activitats del club que ens han tingut ocupats fins ara mateix, de les que informarem més endavant, en quant tinguem la oportunitat.

Diem més que probable descens perquè encara que som el club amb millor puntuació de tots els que baixen de la província de Barcelona (grups del 1 al 9) i això ens deixaria a la segona territorial, el ball de descensos no compensats és més que probable que ens empenyi cap a la tercera territorial. El pou.

Així que només ens queda entonar “el mea culpa” una bona estona, revisar tot allò que hauríem hagut de canviar de dos anys ençà i no hem pogut, o no ens hem atrevit o, senzillament, no era oportú.

No farem aquí una crònica de circumstàncies i motius que ens han dut fins a la tercera. No, això ho deixem pels programes d’esports on ens haurem d’explicar abastament com també ho està fent l’entrenador Àlex Guixà.

No cercarem culpables perquè ens toca assumir el fracàs, com li correspon al directius seriosos i responsables. No ens amagarem darrera de l’èxit de la temporada del futbol base, perquè un primer equip en la tercera regional és com un buc insígnia enfonsat per la feina de les termites i tot ho embruta. Redueix una temporada de matrícula d'honor en un suficient alt.

Cal començar de nou, aprofitar per realitzar definitivament el canvi de model, la transició definitiva cap a la idea que varem presentar en el programa electoral.

De tot això lo millor serà aprofitar la oportunitat per a reaccionar amb decisió, agafar el brau per les banyes, o per on es deixi, i caminar, amb pas fer, cap a la creació d’un primer equip que sigui la natural meta dels nois de la casa, després d’haver fet un llarg recorregut per les diferents categories. Només aquells que veritablement ho vulguin i s’ho guanyin podran tenir lloc.

La estima als colors per sentiment de pertinença, la implicació i la participació, hauran de ser els eixos inexcusables que sostinguin el nostre Sènior. Avui comencem.

Salut i disculpes (per la part i en el grau que ens toqui)


Alfons Puche Amigues

President del Consell Directiu