Translate

dimecres, 23 de juny del 2010

FESTA CLOENDA TEMPORADA 2009 - 2010

Dissabte passat, 19 de juny de 2010, ens varem reunir al municipal més de 400 persones per celebrar la nostra festa, de comiat de temporada, del futbol base.

Va ser un èxit en quant a participació i ambient. També ho va ser, una vegada més, en la confraternització entre tots els que conformem el Centre d’ Esports.

Després d’un breu parlament del President va donar començament l’acte de lliurament de records de la temporada (per a tots els nois i noies del club) i dels guardons especials.

Aquests guardons especial eren dos distincions diferents (per a cada plantilla) mitjançant els quals es pretenia reconèixer a aquells que més s’han destacat durant la temporada en valors com la companyonia i la generositat -en el guardó al “JUGADOR/A MÉS..." elegit per votació entre els companys de l’equip-, així com els de l’esforç, la disciplina, la superació, el treball i la constància -en el guardó al “JUGADOR/A MÉS..." elegit pels tècnics de cada equip-.

Veureu que hem fugit (des de fa tres anys) dels típics trofeus al més golejador, al més regular i al millor porter, perquè no son res més que premis individuals molt poc adients (o gens) amb els valors que abans hem comentat, típics del treball en grup d’un esport de conjunt com el futbol, i que pretenem treballar i inculcar al nostre jovent des del Centre d’ Esports.

El guardonats van ser:

JUGADOR/A MÉS... (escollits pels companys/es):

Raül Martínez, Jordi Ceballos, Joel Freire, Izán Lopezosa (que ens deixa abduït per l’ Igualada), Marina Martín, Iván Cedrún, Jordi Martínez, Àlex Medina, David Rodríguez, Pau Peralta, Ino Castanyar, Elisabet Nieto i Gemma Herrero.

JUGADOR/A MÉS... (escollits pels tècnics):

Oriol Salas, Laro Viota, Víctor Artero, Marlon Macias, José Antonio L. Balada (que ens deixa abduït pel Santboià), Arnau Pablo, Xavi Salvador, Joan Manzaneque, Joel Fernández, Daniel Juanpera “Chapu”, Raquel Artero i Helena Siles. En el Prebenjamí “A” el reconeixement va ser col·lectiu per tot el grup (estem d’acord, s’ho han merescut per l’ànim i la constància amb que han treballat tot l’any).

Després d'haver repartit records i guardons (magnífica ceràmica artesana de "Ceràmiques Sedó" -Esparreguera-), del berenar, dels jocs al camp i de les xerrades entre amics, se’ns va anar escapant la tarda fins que se'ns va fer fosc i...

Fins la temporada vinent!

Hem penjat unes quantes fotos. Les trobareu al marge esquerre del bloc, a l’apartat “Festa de Cloenda 2010”.

Salut i bones vacances (o fins el proper dilluns 28/06 a aquells que estan apuntats al Campus-2010)