Translate

dimecres, 16 de juny del 2010

NOVA SESSIÓ DE LA SELECCIÓ COMARCAL CADET

Demà, dijous dia 17 de juny a les 18:15 hores, hi ha una nova sessió de la selecció comarcal cadet a camp del Vallirana.

El nostre Joel (conduint pilota en la foto) continua avançant i li desitgem molta sort encara que ja sabeu quina és la nostra opinió respecte del “mercadeig” de jugadors que son les seleccions comarcals (tot just arribar, sense saber ni nom, ni posició, ja estan els “representants” dels clubs de sempre tirant la canya).

Encara que pensem que les seleccions comarcals només serveixen com a aparador per a que els clubs més grans puguin observar tot aquell jugador que reuneix condicions, sense haver de desplaçar-se moltes vegades, i que els qui fan les convocatòries participen en aquesta mena de subhasta (en realitat, a les diferents seleccions catalanes acaben anant els de sempre i dels mateixos clubs), no ens queda una altra que desitjar sort a tots els que ens convoquin.

De tot cor, encara que se’ns allunyin.

A veure qui els hi nega aquesta possibilitat amb la que els il·lusionen (momentàniament, que després passa el que passa) sense semblar un egoista.

En fi, que l’únic camí de l’aprenentatge és aquell que passa per la pròpia carn i per molt que ho intentem... “campanes sonen”. Mentre que no acabin frustrats tot estarà bé. Esperem que l’únic que hi perdi quelcom sigui el club.

Salut i Futur (Que normalment està a casa nostra)