Translate

diumenge, 11 d’abril del 2010

ACONSEGUINT OBJECTIUS

SÈNIOR:
Bufff!!! 2 - 0 perdut amb els que ens a segueixen a la taula. De cinc punts amb expectativa de posar-nos a vuit, ens hem quedat a dos. Caldrà continuar treballant i suplint jugadors. La expulsió d’en Vicente (Gatu) obligarà a convocar pel proper partit al porter del Juvenil, en Aleix Ceballos. Aprofitem per agrair en Aleix que estigui sempre disposat a venir amb el sènior, per sí fes falta el seu ajut, encara que en les darreres tres convocatòries no ha disputat ni un sol minut i continua sense debutar. Això és compromís amb el club.

JUVENIL:
3 - 4 davant de la EFO-87 a Olesa de Montserrat. Cal cap més comentari?

CADET:
Com vàrem explicar, el partit de la jornada era el del Cadet contra l’Anoia. Necessitàvem guanyar i, si era possible, per més d’un gol.
I així ha estat. Els nostres nois han fet un partit molt seriós, amb un bon nivell d’autocontrol i d'esforç i han vençut per 3-0. O sigui, hem sortit de la zona de descens, on ha caigut l’Anoia, els hi hem posat tres punts de diferència a la taula, més el gol average (el particular, que ara ens és favorable per dos gols), i l’Anoia encara ha de descansar el partit que l’hauria d'haver d’enfrontat a l’Arborç (per tant, un partit de 7 punts possibles).

INFANTIL “A”:
Continua sumant de tres en tres. Cada cop és més a prop el campionat i l’ascens (sí no ens fallen els números la EFO-87 ens hauria de fer el passadís quan anem a visitar-los).
Recordeu que aquests nois son els que van baixar la temporada passada, lluitant com a animals, sense generar cap enfrontament amb cap club i patint fins a la darrera jornada, de manera absolutament esportiva.
Per cert: En tindrem més senyeres, el club reposarà la que us van trencar, pura impotència mal canalitzada, a Vallirana.
En resum: 1 a 10 a favor nostre, sense en Joan Carrillo, que va sacrificar el seu partit amb l’Infantil “A” per ajudar a aconseguir que el Cadet mantingui la categoria, encara que no va poder jugar ni un sols segon.

INFANTIL “B”:
Una setmana més fora de registre. No podran guanyar massa posicions en les jornades que queden (els partits que se’ns acosten ens obliguen a disputar competició amb els primers classificats) i, si no se’ns donen bé, igual perdem la tercera posició per quedar quarts. Sí fos així ÉS IGUAL. La temporada que està fent aquesta plantilla és per a emmarcar-la i posar-la com a exemple.

D’ALTRES:

BENJAMÍ “A”: Segueixen presentant candidatura a l’ascens, encara que no se’ls hauria de valorar per resultats competitius. Sabem que serà difícil i que no era el nostre objectiu, però no serem nosaltres els qui limitem les nostres pròpies possibilitats. Endavant nois. Endavant Raül.

FEMENÍ INFANTIL - ALEVÍ:
Després d’haver salvat la primera divisió i començada la competició complementària, les nostres noies van debutar amb victòria davant el Caldes de Montbui per 9 a 1. Ja en parlarem, però fa flaira a que les noies petites podrien proclamar-se campiones d’aquest torneig.

ALEVÍ “B:
Encara que els seus objectius no passen per aconseguir classificació, volem esmentar-los perquè, després del canvi d’entrenador estant fent un canvi espectacular. La setmana passada ja van estar a punt d’aconseguir puntuar i només un canvi de vent en els darrers segons ens va derrotar. Ahir, després d’haver anat guanyant per 0 - 2, vàrem acabar empatant 2 a 2 a camp del Masquefa. L’Àrbitre no va saber dirigir el partit imparcialment (va xiular com ens xiulen sempre en aquelles comarques. De pena).
Els nostres, durant molt de temps, han sigut els menys competitius de la categoria. Després d’un molt bon treball en les darreres jornades han millorat lo suficient com per a no perdre. La milloria és evident.

En tindríem més resums, però no podem amb tots. Només hem fet una sinopsi.

Salut i més reptes.