Translate

dilluns, 5 d’abril del 2010

BOLA DE VIDRE

Posats a no avorrir-nos, ens hem dedicat a calcular les probabilitats d’alguns dels nostres equips.
D’Aquesta activitat ens a surten les següents previsions (tenim d’altres, però no les publicarem pel moment).

Cadet: Pot quedar classificat sobre la 11a. posició amb un acumulat de punts que voltaria els 29 punts. Possiblement el grup quedi així: 15è. Capellades CF. “A”, 14è. Base Olèrdola CE. “A”, 13è. Anoia CE. “A”, 12è. Blanca Subur CF. “B”, 11è. CE. Esparreguera, 10è. Castelldefels UE. “B” i Santa Clara UE. “A”.
Podria ser, fins i tot, que quedéssim a la 10a. posició sempre que, més a més de fer el que hem de fer, aconseguíssim vèncer al S. Mauro UD. o a la FE. At. Vilafranca.

Benjamí “A”: Els tres primers classificats estaran per damunt dels 70 punts, possiblement entre 72 i 76. Podria ser que qui ara ocupa la primera posició no aconsegueixi el campionat, sinó que podria ser que acabés 3er. Les dos primeres posicions podrien estar ocupades per Pallejà CF. “A” i CE. Esparreguera “A”, empatats a punts i resolent l’ordre la diferència de gols (que és possible que sigui a favor del Pallejà CF. ja que el partit de la primera volta el va guanyar per 4 - 0), quedant el tercer lloc per la PB. Vallirana “A” (el partit de la primera volta el van guanyar els nostres 2 - 4).
Quedi clar que això serà sempre que els nostres puguin fer la feina “a tope”.
Dates Determinants: Setmana del 18 d ‘abril (jornada 24) CE. Esparreguera “A”. Pallejà CF. “A”. Setmana del 16 de maig (jornada 28) CE. Esparreguera “A” - PB. Vallirana “A”. Tots dos partits a casa nostra.
Encara que la mesura d’aconseguiment dels objectius pel Benjamí “A” no es basa en els resultats de la competició, també és cert que, ja que hi som i considerant que, d’aprovar-se la reforma del futbol base en l’assemblea de la FCF. del proper 24/4/10, en aquesta categoria ascendirien els campions de cada grup i els millors 6 segons classificats de tots els grups, no és qüestió d’ignorar les bones oportunitats, així que: Sense pressionar els nois i noies, sense exigències i considerant el treball fet fins ara com a molt bo, marquem-nos un nou nivell en els objectius.
Igual sona la flauta..., perquè encara tot és possible i de nosaltres en depèn (vàlid per a les dos previsions).
Salut i comenteu-lo, QUE LES IL·LUSIONS S'ENCOMANEN !