Translate

dimarts, 27 d’abril del 2010

CAP DE SETMANA MÉS CORRECTE

La setmana anterior ens va deixar un pobre bagatge de victòries. Aquest cap de setmana passat hem tornat a la mitjana de la temporada (sobre 7 victòries setmanals).
De les victòries val a dir el següent:
Promeses : Continuen la seva formació disputant partidets amistosos amb més assiduïtat. Aquesta setmana van visitar l’etern rival d’Olesa, la EFO-87, i van tornar amb una victòria per 0-7. Ja sabem que en aquestes categories el resultat esportiu no és l’indicador, però una victòria contra la EFO sempre és una cosa especial, així que ho expliquem.
Prebenjamí “B”: Victòria 2 – 1 davant el Sant Joan Despí. Bon resultat i treballat. Resultats ajustats com aquest son indicadors de la millora de nivell.
Benjamí “A”: Nova victòria, aquesta a casa del Sanfeliuenc Associació (1 – 6). Difícilment ens servirà per classificar-nos en promoció d’ascens, però continuen la preparació pel salt a la categoria Aleví.
Infantil “A”: 1 – 11 a casa de la PB. S. Vicenç del Horts. Continuen acostant-se a campionat matemàtic. Potser qüestió de dues jornades i proclamar-se campions a manca de tres partits (això és: a camp de la EFO-87). De mentre un nou repte ens hem proposat: Intentar guanyar tots els partits de la competició, difícil, però per això mateix és un repte.
Infantil “B”: Per molt que ho diem no aconseguim que ens a sembli normal. Lo d’aquest grup està sent estratosfèric. I no ho diem per la pila de victòries que porten acumulades ni per que estiguin classificats molt amunt. Ho diem per la enorme millora que han anat experimentant setmana a setmana, la qual els capacita pels reptes que hauran d’enfrontar la propera temporada.
Cadet: CEE 8 – 1 S. Esteve de Sesrovires. Partit vital per continuar tenint totes les opcions de permanència obertes. Ens queden tres jornades que seran tres finals. La propera setmana Sant Mauro.
Femení Infantil / Aleví: Victòria (tercera de consecutiva) davant del Palautordera. Això deixa les nostres noies líders del seu grup en aquesta competició complementària tres punts per davant del Palautordera. Encara queden tres jornades però les opcions de quedar campiones es reforcen.
Femení Juvenil / Cadet: 2 – 1 davant del Pubilla Casas. Partit disputat fins el final en el que les nostres van haver de fer un esforç físic important per poder compensar la manca de canvis de refresc respecte del Pubilla.
De les derrotes comentarem només les més rellevants:
Aleví “A”: Derrota a casa davant d’un Jabac-Terrassa que va venir reforçat amb jugadors del Preferent. Era un enfrontament directe i no vam ser capaços, encara que els nois ho van intentar, especialment a la segona part. En teoria estaríem pràcticament descendits, però, coses de la reforma que s’ha aprovat, encara tot és possible. No afluixem que igual mantenim la categoria.
Sènior: Les tres darreres derrotes ens han deixat en situació d’altíssima vulnerabilitat. Els partits que queden es compten per finals, cada punt és una alenada d’aire. La nota optimista és que ens toca jugar amb tres dels cinc primers classificats i coneixent els nostres nois, sabent que se’ns donen millor “los jugones”, anirem a per ells. Fins al final res no estarà acabat.
Salut i Que poc queda...