Translate

dilluns, 19 d’abril del 2010

DOLENT! MÉS QUE DOLENT! (EL CAP DE SETMANA)

Hi ha setmanes que sembla que posin a prova la nostra convicció i decisió. Aquesta ha estat una d’elles. Tres victòries d’un total de quinze parits disputats. Poc bagatge.
Les més complicada és la del Sènior que torna a posar-se en una situació molt compromesa i que haurà de lluitar molt per no viure una situació esportiva dramàtica. La derrota davant la P.R. Sant Feliu de Llob. ens deixa en la 15ª posició amb 30 punts. Davant el Capellades amb 31 punt i immediatament davant d’aquest un S. Esteve Sesrovires, ja amb 37, quasi impossible d’atrapar. Per darrera Martorell “B” amb 27 punts, Almeda amb 24 i Internacional de Sitges amb 0 punts després de les sancions federatives.
L’Altra derrota perillosa ha estat la del Cadet . Al perdre davant del Santa Clara un partit que anavem guanyant, ens quedem amb 20 punts, un lloc per sota de la Blanca Subur i ja a 6 punts del propi Santa Clara. Per darrera, ens a segueixen: Anoia amb 17, Base Olèrdola amb 14 i el darrer, el Capellades, amb 10 punts. No tan complicat com el Sènior però no val a badar, ni un minut, ni un punt.
Derrota també, però meritòria, per l’Aleví “B”, que va caure 2-6 davant el Molins de Rei (2n. Classificat) però evidenciant que la millora i la progressió es consoliden. No acabarà la competició sense guanyar.
Una de les poques victòries va ser per l’Infantil “A” que setmana a setmana s’acosta al campionat encara que el Pallejà no afluixa i continua guanyant els seus partits.
La segona victòria de la setmana pel Juvenil, que de res no ens ha de servir (a efectes de classificació) ja que el tercer classificat el tenim a 12 punts.
La darrera de les victòries va ser per a les noies més petites (Aleví / Infantil) davant del Bellavista Milán (Les Franqueses del Vallés), equip -el nostre- que comença a “fer olor” a seriós aspirant a guanyar aquest torneig en un duel directe amb un conegut Palautordera (ambdós equips van jugar la lliga en el mateix grup). Precisament el proper diumenge, a les 9.30 hores s’enfronten el Centre i el Palautordera, aquí al municipal. Així que podrem valorar les possibilitats reals de les noies.
Salut i lluita