Translate

dijous, 8 d’abril del 2010

EL PARTIT DE LA SETMANA

A aquestes alçades de la temporada rara és la setmana que no ens hi trobem amb tres o quatre partits d’especial interès pels equips del Centre.
Aquesta setmana hem de posar els nostres ulls en els partits de:
Prebenjamí “A” (per a constatar que avancen amb grans i fermes passes, encara que de moment els marcadors no acompanyin).
Aleví “B” (que milloren per minuts i estan molt a prop de començar a obtenir resultats).
Aleví “A” (partit que, en principi, està fora del nostre abast, si bé la millora que ha experimentat aquest grup en les darreres jornades ens fan abrigar l'esperança de donar una sorpresa que ens posi a la graella de sortida).
Infantil “A” (que ha de continuar sumant punts fins que el campionat virtual es transformi en campionat matemàtic).
Més a més d’aquests partits esmentats hi ha altres dos en els que cal posar-hi, a banda dels ulls, tots els altres sentits, que son:
Sènior, que necessita sumar per intentar sortir de la zona de risc de descens, ja que malgrat la molt bona ratxa de partits sense conèixer la derrota, els resultats dels altres implicats no ens han permès desenganxar-nos de les posicions de la por. Més a més, una victòria a camp del Capellades, faria justícia a la veritable capacitat i nivell competitiu del nostre sènior.
Cadet, que ha de resoldre una de les primeres finals per a la permanència, contra un dels directament implicats, l’Anoia CE.
De totes, que aquest és el nostre partit de la setmana, veieu sinó:
Aquest partit es presumeix apassionant.
Els nostres, tercers per la cua amb 17 punt, l’Anoia just un lloc per davant nostre, amb un partit més (encara li manca descansar per la retirada de l’Arboç) i també amb 17 punts.
Assolir la victòria significaria sortir dels llocs de descens directe (per primer cop en moltes setmanes), separar-nos de l’Anoia CE. (que passaria a ocupar posició de descens) en tres punts reals (que podrien ser sis sempre que guanyéssim el partit la setmana que l’Anoia descansa per retirada de l’Arboç) i, si més a més ho fem per més d’un gol de diferència, guanyar-los la diferència de gols (o sigui 3 + 3 possibles per compensació + 1 del gol-average = 7 punts possibles per damunt de la línia de descens).
Us a sembla poc transcendent?
Competició en essència, moments determinants que poden marcar el resultat final de la temporada i de la permanència a la 1ª Divisió Cadet... Us ho deixareu perdre?
Els teus ànims augmenten la força dels nois. Donem-los suport.

Us hi esperem!!
Diumenge 12.00 hores al municipal.
Salut i Emocions (a l'engròs)