Translate

dijous, 22 d’abril del 2010

DIUMENGE PASSAT i ELS VOLTORS

Ja hem tractat aquest tema anteriorment, però haurem de reprendre’l .
Ens referim al lleig costum d’alguns clubs de "robar" matèria primera a altres clubs que son més curosos amb el compliment de la normativa i amb la ètica esportiva que d’altres ignoren, no per desconeixença -que seria disculpable-, sinó per conveniència.
Aquesta vegada a estat un tal "Edu" qui es va passar pel municipal el darrer diumenge per "tocar" un parell de jugadors dels nostres, que diu que l’ interessen.
Aquest tal "Edu" es va identificar com a entrenador del Benjamí de categoria Preferent del CF. Igualada i va intentar "abduir" jugadors del Centre. De per si ens a sembla lamentable que una entitat com l’ Igualada hagi de venir fins a Esparreguera a "capturar" jugadors, però que la "captura" siguin jugadors de vuit anys (si, de 8) és absolutament penós (Pezqueñines no, gracias, debes dejarlos crecer!!).
Com que no us volem avorrir, si teniu temps punxeu el podcast del nostre programa d’ahir 21 d’abril (Esparrenyol 21/04/10) en l’apartat "PODCAST" del nostre bloc (marge esquerre) i escolteu-lo, us serà revelador de com respecten normativa i ètica alguns.
Salut, ètica i estètica.