Translate

dimarts, 6 d’abril del 2010

TORNEIG PIRATA

Torneig Pirata organitzat per no se sap qui durant la Setmana Santa 2010 al Municipal d'Esparreguera.
Dilluns, 5 d’abril de 2010, quan es disputaven les semifinals es va suspendre el torneig. Vam trucar a la poli.
No sabem si els van cobrar per la organització, el que sí sabem es que, la majoria, van venir des de fora d'Esparreguera, Abrera, Collbató, El Bruc, perquè aquí es cola tothom i no vigila ningú.
Hem requerit el Patronat Municipal d’Esports (que està per la feina) per a que realitzi les gestions que consideri adient per millorar la vigilància del camp municipal.
Qualsevol dia pot haver-hi una desgràcia en forma de lesió seriosa o caiguda des de les tanques perimetrals en colar-se o en fugir.
Volem recordar a tothom que els qui accedeixin al recinte fora de les hores d’obertura no disposen d’assegurança, ni mèdica ni civil, i que se’ls pot fer responsables dels desperfectes que s’hi puguin produir, a ells directament o, de ser menors d’edat, als respectius pares i mares via subsidiària.
A partir d’ara demanarem a la policia que identifiqui i denunciï a tots aquells que trobin dins del recinte fora dels horaris d’obertura i sense autorització.
Agraïm als veïns que ens avisen, a nosaltres o a la policia, l’ajuda que ens presten.
Des de l’apartat “Els Nostres Vídeos” podreu veure un clip de com estava el camp quan vam avisar la policia. També podeu anar al vídeo fent clic damunt l’enllaç que us pengem.
Salut i Respecte a les normes