Translate

dilluns, 16 de maig del 2011

L’ALEVÍ “A” GUANYA PARTIT i LLIGA

Com esperàvem el partit del nostre Aleví “A” contra el “A” de la EF. Olesa-87 va resultar determinant. Un partit disputat en el que cap dels dos equips va voler “embogir” i arriscar més del compte en els tres primers quarts. Malgrat això en el 3r. quart vam aconseguir marcar el segon gol que reforçava l’ 1 – 0 obtingut en el primer quart. Com era d’esperar en el darrer quart tots dos equips van posar-ho tot i novament els nostres van trobar porteria en una rematada que va comptar amb el factor sort en rebotar un xut d’en Joel en un defesa de la EFO que va despistar al molt bon porter que tenen. A manca de quatre minuts va arribar el gol de la EFO-87 que els podria haver fet entrar més en el partit de no ser perquè, sense solució de continuïtat, va arribar el 4rt. gol del Centre en una molt bona jugada col·lectiva. Final de partit, Campionat i Ascens. Ara queda acabar els dos partits que manquen mantenint un bon nivell, preparar els actes de celebració que farem al camp (en els que volem que participi tota la nostra gent) i muntar-los un sopar.