Translate

dilluns, 16 de maig del 2011

RESOLUCIÓ DEL COMITÈ PARTIT SANT ESTEVE SESROVIRES - CEE

En data 4 de març varem presentar recurs d'apel·lació a la resolució del Comitè de Competició sobre el partit CE. ESPARREGUERA – S. ESTEVE SESROVIRES FC. 2ª Territorial, Grup 8, Jornada 22, del 19/02/2011, argumentant un defecte greu de forma en la impugnació presentada pel Sant Esteve de Sesrovires.
En data 30 de març de 2011, a requeriment nostre, la Federació Catalana de Futbol va tenir l’amabilitat d’informar-nos que el Comitè havia donat trasllat al club S. Esteve de Sesrovires del nostre recurs i des de llavors no vam tornar a tenir notícies al respecte. Per aquest motiu i abusant de la amabilitat federativa vam tornar a demanar informació en data 20/04/2011.
Molt amablement de nou, en data 26/04/2011, ens van respondre que "COM QUE EL CLUB SANT ESTEVE SESROVIRES NO HA CONTESTAT, AQUESTA SETMANA, O SIGUI EL PROPER DIJOUS EL COMITÈ D'APEL·LACIÓ RESOLDRÀ".
Com sigui que en data 6/05/2011 encara no havíem conegut resolució del Comitè d’Apel·lació, es a dir, havent transcorregut dos setmanes des de la darrera informació que ens van fer arribar, ens decidim a abusar de la seva (i de la nostra) paciència i tornem a preguntar al respecte, ja que anem camí dels tres mesos des de la denuncia inicial i estem en les darreres jornades de competició.
Avui 13/05/2011, mitjançant correu-e que reproduïm, ens comuniquen que: “COMITÈ D'APEL·LACIÓ HA DESESTIMAT RECURS INTERPOSAT PER AQUEIXA ENTITAT. SEGUIRÀ RESOLUCIÓ PER CORREO CERTIFICAT. SALUTACIONS".
Tres mesos marejant la perdiu i al final una resolució COVARDA. Covarda perquè saben que tenim raó en la nostra argumentació d’un defecte de forma determinant en la denúncia del S. Esteve (que no en el fet impugnat que sempre hem reconegut) i no han volgut donar-nos la raó perquè, de fer-ho, s’obria una via impugnatòria que no tindria solució fins a la modificació del Reglament General.
Encara no hem pogut llegir l’argumentació del Comitè perquè, sorpresa!, aquesta vegada no ens envien la resolució per correu-e, com sempre amb totes les anteriors. No, aquesta vegada ho fan per correu certificat. Per què? Doncs per dilatar encara més tot els procés (encara podem anar al Tribunal Català de l’Esport). Ara passarà més d’una setmana entre que enviïn per correu una resolució que encara estan “cuinant”, que no tenen escrita, i entre que ens arribi a nosaltres. Després 10 dies de termini per elevar al TCE i la lliga estarà acabada. Qualsevol resolució del TCE no serà aplicable fins a la propera temporada. Política dels Comitès de la FCF. “No ens agrada que guanyin un recurs sobre una alineació indeguda reconeguda per un defecte de forma i no els hi donarem la raó. Estirarem tot el que sigui possible i ens anirem a fora de temporada. Que recorrin al TCE i de mentre... "qui dia passa any empeny” (creiem que pensen). No ho dubteu, això ha anat així (en la nostra opinió). Quan ens arribi la resolució us la farem saber.
En aquella casa, per molt que ho intentis res no canvia, estigui Casals o mani en Subias (Òndia, quasi rima).
Salut i veurem què fan (tenim un altra recurs pendent de l’Infantil, del que ja us informarem).



Salut i... Justicia?