Translate

dijous, 5 de maig del 2011

XERRADES INFORMATIVES

Tal com estava previst, entre el dimarts i el dimecres s’han realitzat les xerrades informatives sobre objectius esportius i formatius per a la temporada 2011-2012, per a cadascuna de les diferents etapes per edats i la metodologia a emprar per a aconseguir-ho.
En tres sessions diferents dirigides pel nostre Director Tècnic, en Diego Morata, i pel Coordinador General del club, en Carlos Prats, es va informar al nombrós grup de pares i mares que s’hi van interessar en la informació i que van acudir a la xerrada.
Més enllà de marcar les línies mestres de com dirigir-nos cap allà on volem arribar (què volem ser quan siguem grans) ens van instruir en com participar de la formació esportiva dels nostres fills/filles, integrant-la en la formació general del menor.

A banda de qüestions més o menys tècniques sobre preparació física i tàctica, sobre estratègia i sobre els modes d’entrenament, el plantejament general exposat respecte del que ha de ser un club va ser magistral.
Idees clares, objectius definits i metodologia contrastada per molts anys de treballar al màxim nivell i per la obtenció de grans èxits esportius (incloses un parell de copes d’Espanya), en benefici del CE. Esparreguera.
Impossible dur la contrària, lògica i coherència posades al servei del nostre club, dels seus jugadors i tècnics, de tots vosaltres.
Ara toca aprofitar-ho participant, amb il·lusió, d’aquest projecte formatiu i engrescador.
Els resultats, individuals i col·lectius arribaran al seu moment.
Toca començar a creure-hi i a posar-ho en marxa, cosa que farem. De fet ja hem començat, i no hi haurà marxa enrrera.
Salut i pas ferm