Translate

dimarts, 17 de maig del 2011

VOLEM UN PLA DIRECTOR II

Estant en els temps que estem i venint les eleccions que venen, en a sembla interessant reproduir una carta oberta que vam enviar el mes de gener de 2009 adjunt a l’article que acompanya aquesta nota i que mai no va tenir resposta des de l’ajuntament. Ho tornem a penjar per si serveix d’inspiració o genera alguna idea. No demanarem que ens paguin drets d’autor.

dilluns 5 de gener de 2009
DEMANEM UN PLA DIRECTOR D'ESPORTS
Us adjuntem (fent clic damunt l’enllaç) un document que enviem per correu electrònic a l’Alcaldia d’Esparreguera, Regidoria d’Esports, Patronat d’Esports, grups polítics municipals, polítics de la vila, mitjans de comunicació locals i a altres entitats esportives d’Esparreguera.
El document té a veure amb el concepte d’esport que tenim en el Centre i en ell ens preguntem per quina és la política socio-esportiva que té dissenyat el nostre ajuntament i els grups polítics municipals.
No es tracta d’un document exclusivament crític, que ho és en tant que és una reflexió seriosa, sinó que planteja les línies de treball i els objectius que s’haurien de perseguir mitjançant l’esport en la formació del nostre jovent.
El document també planteja la necessitat de crear un pla director per l’esport en la nostra vila, així com la nostra voluntat i compromís per participar-hi.
A banda d’utilitzar el correu electrònic per a la seva difusió, també hem procedit a entrar-lo en l’Ajuntament per registre, dirigit a la nostra Alcaldessa i amb còpia per a la Regidora d’Esports i Directora del Patronat Municipal d’Esports.
Salut i reptes
http://ceesparreguera.blogspot.es/img/Carta_Oberta.pdf