Translate

dilluns, 9 de maig del 2011

RESERVA DE PLAÇA i PREINSCRIPCIÓ 2011-2012

Fa unes setmanes que vam començar a repartir els fulls informatius de les quotes i sistema de pagament per a la temporada 2011-2012, així com els fulls de Reserva de Plaça i Preinscripció.
Si el primer full és important que us arribi, per a la vostra informació, ja que en la propera temporada es modifica el sistema de cobraments implantant tres pagaments anuals, que us arribi el full de Reserva de Plaça i Preinscripció encara ho és més.
I ho és...:

...Per a que ningú no es pugui quedar sense plaça per manca d’informació.

...Perquè el club necessita conèixer, aproximadament, la quantitat de nois i noies que tenen intenció d’estar amb nosaltres la propera temporada, per a poder determinar quants equips de cada categoria haurem d’inscriure i, per tant, quants entrenadors haurem de tenir i com els seleccionem i assignem segons els diferents grups d’edat i sexe i les seves capacitats.
...Per a valorar la quantitat de material que caldrà encarregar.

...Per ajustar els horaris d’entrenaments i dels partits, etc., etc., etc.

Així que RECORDEU:
TERMINI MÀXIM PER LLIURAR ALS VOSTRES ENTRENADORS O AL COORDINADOR GENERAL (CARLOS PRATS) EL FULL DE RESERVA DE PLAÇA i PREINSCRIPCIÓ: 27 DE MAIG DE 2011.

Com que sabem que, de vegades, els papers que donem als nois i noies no sempre arriben a casa, us posem un parell d’enllaços per a que us pugueu descarregar el formulari, omplir-ho i lliurar-lo al club abans de la data determinada.
L’altre enllaç correspondrà al full informatiu sobre quotes i sistema de pagament per a que el pugueu consultar amb tranquil·litat i tantes vegades com us calgui.


Salut i recordeu-ho