Translate

dimarts, 31 de maig del 2011

MÉS VOLTORS!! (ENCARA QUE NO AGRADI)

Si fins fa poc ens referíem al Santboià com a voltors en tant que ens han tocat descaradament tres jugadors del nostre AlevÍ “A” guanyador de lliga, sense haver-se dirigit al club i assaltant directament pares i jugadors en un clar xantatge emocional (que ha comptat amb la col·laboració d’algun dels afectats), ara ha estat l’Igualada.

Si, com l’any passat i l’altre. Ara ja no esperen que anem a jugar a casa seva o que hagin de venir aquí per intentar un contacte discret.

No. Ara, amb tota la barra, es van desplaçar dos representants a Sant Feliu de Llobregat on jugava el Cadet A i es van dirigir directament al nois, sense romanços, fins a quatre jugadors van tocar.

Doncs bé, estem disposats a denunciar els clubs que practiquen aquesta mena de corsarisme i exigir la inhabilitació pels president dels clubs que així actuen, tal com preveu el reglament. Des d’aquí demanem a tots aquells pares i mares del club que rebin aquestes propostes mentre que els jugadors tenen fitxa en vigor, que ens ho facin saber i que ens signin una declaració.

Potser no ho farà ningú, potser hi haurà algú que consideri que la ètica i el compliment de les normes també son valors que hem de fer respectar i conèixer a la nostra canalla.

Si és així, si algú s’estima el club com per intentar defensar-lo l’estarem esperant. De mentre anirem per altres vies, treballant una altra estratègia.

Salut i decència