Translate

dissabte, 23 d’agost del 2008

RECURS AL TCE


Sabem que fa molts dies que no us donem noticies del recurs que el “Centre” té plantejat i acceptat a tràmit davant del Tribunal Català de l’Esport (TCE).
La situació és la mateixa que al juliol. Després de rebre l’escrit d’acceptació a tràmit, vàrem enviar un nou document que ens demanàvem, respecte de les pretensions de cadascuna de les parts.
Des de llavors no hem tornat a tenir notícies, però és normal , agost, estiu, vacances, etc.
El cas es que esperem tenir-les tot just comenci el mes de setembre i, sinó es donés el cas, des del “Centre” no ens estarem pas parats.
És per a això que, des de l’1 de setembre i fins a abans del 12 del mateix mes, tenim preparat un seguit d’accions davant la justícia (primer davant del TCE. i, si fos necessari, davant de la justícia ordinària per a reclamar la protecció dels nostres drets fonamentals).
Bé, només volíem dir-vos que no ens hem “oblidat” del tema, que continuem defensant el nostre bon nom davant d’unes imputacions absolutament calumnioses sobre fets que mai no van succeir, per què la justícia només té un camí i la realitat és tossuda com una mula.
No sabem com pot acabar això, però si la lliga a territorial no pogués començar el 14 de setembre, llavors, que no ens mirin ni ens responsabilitzin a nosaltres.
El “Centre”, des del principi d’aquest tema, va voler implicar els estaments federatius, fins i tot al propi president (aleshores Roche), els qual van donar silenci per resposta, silenci reproduït fins i tot quan ens vam dirigir per correu-e al propi president demanant-li empara i investigació.
No volíem arribar al TCE., però no vam tenir-ne una altre de possibilitat davant del groller procediment emprat des de la FCF tant en Comitè de Competició com en Apel·lació.
No ens deixen un altre remei que intentar paralitzar l’inici de la competició fins que el TCE no es pronunciï al respecte. És la única manera d’evitar perjudicis irreparables, i ho intentarem amb tota la nostra esma...
Salut i memòria