Translate

divendres, 9 de juliol del 2010

PREMIS DEL PATRONAT D’ESPORTS

Un any més el Patronat d’Esports d’Esparreguera atorgava reconeixements als equips de les diferents entitats d’esports que s’havien distingit per assolir alguna fita esportiva.
L’Acte era ahir a la tarda a la Sala Petita de La Passió i per acumulació d’activitats i per problemes de calendari laboral no vàrem poder assistir-hi (no arribem a tot).
Volem disculpar-nos amb la gent del Patronat ja que coneixem la il·lusió amb la que organitzen aquest acte i els esforços que han de fer per vèncer inconvenients i dificultats.
Per tant, d’acord amb el Patronat, hem quedat de recuperar aquest acte de la següent manera:
Diumenge 25 de Juliol, hora per determinar però per la tarda, al camp municipal de futbol d’Esparreguera. Com a prèvia a la disputa de la final del torneig d’estiu de futbol-7 es procedirà a rebre de mans dels representants del Patronat d’Esports d’Esparreguera els guardons que li han estat concedits als equips Infantil (Campió i ascens a 1ª. Divisió) i Infantil-Aleví Femení (Campiones del torneig complementari de 1ª Divisió).
Els premis seran recollits pels components d’ambdues plantilles del nostre futbol base, acompanyats/acompanyades pels seus entrenadors i delegats, en presència del nomrós públic que es congregarà per presenciar la final del torneig. Esperem que ens quedi un bonic acte.

Salut, Disculpes i reparació