Translate

dijous, 9 de juny del 2011

GUANYATS DOS RECURSOS

El Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol ha donat la raó al CE. Esparreguera en dos contenciosos que manteníem amb l’ Igualada CF.
El primer d’ells el va interposar l’ Igualada CF. per una presumpta alineació indeguda en el partit d’Infantils en el que la victòria va caure del nostre costat. Presentades les nostres al·legacions el Comitè de Competició declara que no hi va haver cap mena d’alineació indeguda per la nostra part i dona el partit per acabat amb un 2 – 0 al nostre favor, desestimant la denúncia de l’ Igualada.
El segon recurs el vam interposar nosaltres per una presumpta alineació indeguda de l’ Igualada CF. en el partit que el nostre Benjamí “A” va jugar fa dues setmanes contra el Benjamí “C” de l’ Igualada i en el que varem perdre per 2 – 7.

Aquest recurs ha estat estimat pel Comitè de Competició que ha determinat donar el partit per perdut a l’ Igualada CF. amb un resultat de 3 – 0 favorable al Centre.
Salut i despatxos

2 comentaris:

Anònim ha dit...

SOu uns retrassats! L'igualada us va guanyar 2 a 11.

Alfons Puche Amigues ha dit...

Molt bo el comentari. Magnífica aportació lingüística. No pengem mai anònims, però aquest és tan profund, tan esclaridor... Que no ens hem pogut resistir. I no, l’ Igualada no va guanyar.