Translate

dijous, 15 de setembre del 2011

DISTRIBUCIÓ PROVISIONAL PER GRUPS (A, B, C, ETC...)

Transcorregudes les tres setmanes en que els entrenaments havien de ser conjuntes per categories, arriba el moment de fer una primera aproximació a la distribució per grups.

A partir de dilluns els nois i noies aniran coneixent a quin grup han estat adscrits inicialment i de manera PROVISIONAL.

PROVISIONAL? Si, provisional. Ara començaran a treballar i a disputar partits amistosos en grups tancats (però no del tot).

Serà durant aquest període (des del dilluns 19 i fins a la setmana del 8 i 9 d’octubre, que comença la competició) on anirem veient si les apreciacions de la Comissió Esportiva han estat encertades o, pel contrari, observem que algun/a noi/a necessitaria anar a un grup on pugui disputar més minuts (i avançar en la seva evolució) o tenir en compte altres consideracions (posició en el camp, nombre de jugadors en la mateixa posició, equilibri del grup, etc.) que facin recomanable un canvi de grup abans de començar la competició.

Llavors les assignacions seran DEFINITIVES/PROVISIONALMENT ja que durant la temporada es poden donar circumstàncies que aconsellin canviar algun jugador/a de grup (lesions que necessitin reincorporació pautada, reforç d’altres grups, canvi per evolució del jugador/a -sigui perquè avança ràpid o per tot el contrari-, etc.).

En definitiva, que en l’adscripció dels jugadors/es als diferents grups res és permanent i immutable, encara que, de principi, es cerca la estabilitat.

Després, les circumstàncies manen, en aquest club i en tots els altres.

Aquest procés no s’ha de viure de manera traumàtica ja que és conseqüència de la natural evolució dels nois/noies, igual que succeeix a l’escola, o a música, o a anglès. A tots ens pertoca fer-ho fàcil i natural.

Salut i despressurització.