Translate

dilluns, 10 d’octubre del 2011

TRES PARTITS

Hem tingut més partits aquest cap de setmana, però hem escollit aquests tres per allò de la rivalitat local.

El Sènior va estar molt a prop de puntuar en la seva visita a Abrera, però al final, a les acaballes del partit (minut 86), l’ Abrera va aconseguir el seu segon gol aprofitant la superioritat numèrica de la que disposaven degut a la expulsió per doble amonestació d’en Javier Duque.

L’Aleví “C” es va desplaçar a Olesa per enfrontar-se amb el “B” de la EFO-87 i van tornar amb els tres punts després de vèncer per 2-3 amb gols de Jon Gabari, Adrià Salazar i Asier Domingo.

El Juvenil tancava el cap de setmana jugant com a visitant en el seu propi camp, ja que s’enfrontaven a l’Athletic Club d’Esparreguera en el primer partit de lliga. En un partit molt disputat i amb una segona part intensa els nostres van obtenir la victòria per 1-3 amb gols d’en Arnau Dinarés, Pau Peralta i Yassine Khoulati.