Translate

dimecres, 5 de setembre del 2012

SEGONA PRÀCTICA POSITIVA.

El d’ahir al vespre al municipal va ser un bon entrenament pels del Centre. 
Partit (2n. de la pre temporada) davant l’ Abrera AE. de la 3ª Catalana que s’ho va prendre com calia i va fer que els nostres s’hagueren d’esforçar. 
Es va repetir la bona imatge de l’equip amb bona qualitat tècnica individual, bona circulació de pilota, seguretat en defensa, agilitat al mig del camp i verticalitat en els metres decisius.
Durant tota la primera part vam tenir el domini del partit amb tres clares oportunitats de gol que no es van transformar de casualitat i sense que l’ Abrera AE. posés a prova la porteria del Centre, fins que, poc abans del descans, en una de les poques ocasions en que els forasters es van acostar a l’àrea del Centre l’ àrbitre va sorprendre tothom xiulant una penal que no va veure ningú més, en una acció absolutament legal. 
Per segona vegada tocava anar per darrera en el marcador i també per segona vegada semblava que l’equip contrari, més rodat car comencen la competició aquest cap de setmana, ens podria superar físicament a la segona part.
Doncs per segona vegada, com dissabte davant l’ Atlètic Prat, l’equip va resistir físicament i va capgirar el marcador, aquesta vegada amb dues dianes d’en Pedro (la primera poc després de començar la segona part i el segon al minut 62), tots dos d’espectaculars rematades. 
En fi, continuen les bones percepcions que generen millors vibracions. Com dèiem després del partit de dissabte: amb totes les prevencions, però això pinta bé. 
Esperem que els auguris es vagin confirmant perquè de ser així ens espera una temporada en la que es podrà gaudir de bon i engrescador futbol al municipal d’ Esparreguera. 
Salut i seguit