Translate

dilluns, 2 de desembre del 2013

PRIMERA VICTÒRIA DEL BENJAMÍ "D"



Aquest cap de setmana s’ha vist la primera victòria del Benjamí “D”. Va ser dissabte, al municipal d’Esparreguera i front l’ AE. Abrera “C”. En sumar aquests 3 punts l’equip abandona la cua de la classificació i pren una dosi de moral per continuar treballant amb constància.
Al final, CE. Esparreguera 2 – 0 AE. Abrera, amb gols de Derek Morales (19’)  i Marc López (23’) que van servir per donar forma de victòria al treball de tot el grup (Font: FCF).
 
Tot seguit us deixo una nota que ens envia en Javi Rodríguez, pare de l’Aitor, per inaugurar una apartat que anomenarem “Així ho he vist” apartat al que li donarem continuïtat sempre que hi hagin col·laboradors que em facin arribar la seva nota.
Salut i Esforç.
 
Així ho he vist:
Per fi ha arribat la merescuda i tan esperada victòria del Benjamí “D”, un grup que no es mereix estar en la situació de la taula actual, ja que, gairebé, sempre els han sobrat els últims quarts on han encaixat la majoria de les seves derrotes, això sí, sense treure mèrits a l'equip rival.
Aquesta jornada han sortit concentrats pensant que jugaven contra un altre equip que tampoc ha guanyat cap partit, molt motivats i amb la lliçó apresa del que els va passar fa dues jornades contra el Begues (l'altre cuer) on dominaven per 3-1 a la mitja part i al final van perdre 4-6.
Han fet un partit sent forts en defensa i pressionant la sortida de l'equip rival i enllaçant alguna jugada molt bé.
Cal dir que amb aquesta actitud no només se li guanya a l'últim de la taula, se l’hi pot guanyar a qualsevol.
Analitzant el que portem de temporada podem deduir que aquest grup està millorant dia a dia, malgrat tantes derrotes consecutives no han perdut la il•lusió de sortir a guanyar en cada partit, i això és bo; més a més que es porten tots genial, es respecten entre ells, al rival i estimen als seus tècnics, l’ Álvaro i en Sergi.
Enhorabona als nois, tècnics i afició. I a seguir treballant que tot esforç aporta la seva recompensa.
Javi Rodríguez (pare de l’Aitor)
(Foto: Javi Rodríguez)