Translate

dimarts, 17 de febrer de 2015

AHIR ASSEMBLEA. Junta Gestora i eleccions 7 de juny.

Ahir 16 de febrer, a les 20:00 hores en segona convocatòria i a Can Pasqual, tal com estava convocada, es va realitzar reunió de l’Assemblea de Socis del CE. Esparreguera.
Podria fer una llarga explicació d’una assemblea que es va desenvolupar civilitzadament encara que acalorada i molt participada.
Molta crítica a la gestió de l’anterior (i desaparegut) president -Roman Coll- i exigència de responsabilitat per la situació de desfeta econòmica, manca de comptabilitat i desconeixement del destí dels diners del club i de les aportacions de diner públic de l’ajuntament (sia en forma de subvencions, sia per la gestió de la instal·lació o sigui per qualsevol altre concepte que pugui haver existit).
Molta crítica, també, a la desastrosa gestió esportiva que ha culminat amb el trencament de la piràmide de plantilles i amb la pèrdua del 60% de jugadors respecte de passades temporades.
Els tres membres del Consell Directiu que quedaven van plantejar, en inici, sotmetre a l’assemblea la ratificació dels seus càrrecs amb en Siscu Pastrana a la Presidència. Els assemblearis no hi van estar d’acord i plantejaren la convocatòria immediata d’eleccions d’avant la desconfiança instal·lada en el si del club.
Finalment es va arribar a una situació de compromís que permetés la renovació de la directiva sense col·lapsar (encara més, si és que això és possible) la situació del club en el tram final de la temporada.
Així es va sotmetre a votació la constitució d’una Comissió Gestora que dirigeixi l’activitat ordinària del club i la convocatòria d’eleccions per al dia 7 de juny de 2015.
Ambdues propostes van ser aprovades molt majoritàriament per l’assemblea.
Tot seguit es va procedir a la constitució de la Comissió Gestora, votant a mà alçada cadascun dels càrrecs a cobrir.
D’Aquesta manera va ser escollida Presidenta de la Comissió Gestora na Sònia, Secretària na Pietat, Tresorer en Bartolomé... Però no us vull cansar amb noms i càrrecs, que ja comunicaran els responsables mitjançant la pàgina web oficial del club.
Ara comença una altra feina, dura.
Ara tocarà enfrontar la realitat, més dura encara.
Però aquesta colla de valentes i valents que intentaran fer viable el CE. Esparreguera mereixen tot el crèdit del món i tot el suport possible.
No es tracta només d’arribar a final de temporada sense deixar-nos-hi més llençols a cada bugada, sinó que s’ha de veure com donar continuïtat en la temporada 2015-2016.
Vull encoratjar tots i totes a fer un cop de mà, cal fer-los-hi confiança i suport, cal que la nostra gent s’atansi al municipal, cal que la canalla d’Esparreguera -tots i totes que hi han estat i ara són a fora- puguin tornar a jugar dignament en l’equip del seu poble.
El CE. Esparreguera ens necessita a tots i totes. Nosaltres, un grup de gent de futbol de tota la vida, ja ens hi posem a ajudar a la Comissió Gestora, en la vesant esportiva, des d’avui mateix.
Us esperem! Som-hi!