Translate

divendres, 3 d’octubre del 2008

JA HI HA RESOLUCIÓ DEL TCE.

Dimarts 30 de setembre de 2008.
Aquesta és la data en la que el Tribunal Català de l’Esport va resoldre el recurs que tenim presentat per l’assumpte de l’annex a l’acta inventat pel l’àrbitre Sr. Alberto Gutiérrez Herraiz.
Sabem que hi ha resolució però no en sabem res més, doncs no faciliten informació ni realitzen “avançaments” de les resolucions. Segons ens han informat, serà durant la propera setmana que rebrem per correu certificat la resolució del TCE.
Quan això succeeixi s’hauran acomplert sis (6) mesos des que vam interposar el recurs i set (7) des que l’Alberto Gutiérrez Herraiz va descobrir la seva vena literària (gènere ficció i terror esportiu) redactant un annex a l’acta que hauria de ser la vergonya de la classe arbitral.
De mentre, sancions complides, Ruben Pérez i David Delgado sense poder jugar ni un partit des de llavors, tancament del camp, categoria perduda...
Encara que ens donin la raó (cosa que esperem) no s’haurà fet justícia.

JUSTÍCIA ha ser concordant amb RAPIDESA, perquè sinó es limita a ser una RESOLUCIÓ ADMINISTRATIVA susceptible d’enervar accions compensatòries i indemnitzatòries, en cap cas reparadores. Però a en Ruben i a en David qui els hi retorna el temps perdut? Com se’ls pot compensar?
Salut i suspens