Translate

dilluns, 13 d’octubre del 2008

Resolució del TCE

Avui, dilluns 13 d’octubre de 2008, més de mig any després d’haver presentat el recurs davant del Tribunal Català de l’Esport, hem rebut la resolució.
El TCE desestima totes i cadascuna de les al·legacions presentades pel Centre d’Esports Esparreguera, declarant ferma la resolució del Comitè de Competició de la FCF, cosa que esgota la via administrativa, poden ser recorreguda en instància del Contenciós-Adminitratiu.
Lo més curiós és que (veure l’apartat 3 dels fonaments de dret) reconeixent el TCE que l’informe dels Mossos d’Esquadra, d’haver-se incorporat a l’expedient, podria haver desvirtuat el contingut de l’annex arbitral, conclou que com que dit informe no hi era, no se’l pot tenir en compte i que s’ha de resoldre tenint en compte, únicament, la versió de l’àrbitre.
Genial, justament és el que el Centre li demanava al TCE, que ens emparessin i sol·licitessin el maleït informe per poder desvirtuar la obra de literatura fantàstica creada pel Sr. Alberto Gutiérrez Herraiz.
Sembla que el TCE no ha entès res del que preteníem (i han tingut molts mesos per esbrinar-lo), però és clar, deu ser normal perquè si després de tota la paperassa que els hem enviat encara no s’han enterat que el recurrent (o sigui el Centre) es diu Centre d’Esports Esparreguera i no Club Esportiu Esparreguera, és que poca atenció han parat a tot el tema (veure el primer paràgraf de la part disposotiva).
No es pot ser petit, pobre i de comarques
Au, us pengem part de la resolució, per a que els més masoquistes s’ho puguin llegir
Ens a sap molt de greu que no ens hagin fet ni cas, especialment per en David i Rubén que han hagut d’acomplir la sanció més injusta que mai hem conegut (donada la inexistència dels fets denunciats).
Salut i en el camí ens trobarem, que traginers som.