Translate

dissabte, 15 d’agost del 2009

EL CAMP MUNICIPAL DE FUTBOL A LA PREMSA



En la edició d’avui del diari Regió-7 surt un reportatge sobre l’estat dels vestidors del Camp Municipal de Futbol.
La entrevista ens la van fer després d’haver sentit una anterior que en Lluís Munné, de COM - Ràdio Esparreguera, ens havia fet dimecres passat.
Tres coses volem comentar respecte de la entrevista:
a) Ens hem sorprès en veure que en el reportatge de Regio-7 hi ha fotografies. No és que sigui impossible haver-les fet i fer-les arribar a la redacció, però no sabem ni qui, ni quan, ni com.
b) A la entrevista es refereixen a l’Alfons Puche com a President del Patronat d’Esports. Evidentment es tracta d’un error, ja que l’Alfons Puche és President del Centre d’Esports d’Esparreguera i la Presidenta del Patronat d’Esports ho és la Regidora Mirna Matas.
c) La idea d’utilitzar provisionalment els vestidors de la Piscina d’Estiu quan acabi la temporada de bany, coincidint amb l’inici de la de futbol, és una possibilitat que venim treballant des de fa uns mesos amb la Regidoria d’Esports i el Patronat. En principi hauria de ser així, però com que resulta que degut a l’endarreriment de les obres de la Escola Bressol “La Cucuruga” els alumnes d’aquest centre hauran d’instal·lar-se provisionalment en les dependències de dita piscina (no, els del tennis taula no aniran encara a la nova seu, també els hi ha tocat el rebre) no sabem si cabrem tots, o si serà compatible la utilització dels vestidors pel Centre amb l’activitat de la escola-bressol (suposem que si que ho serà). Lo que si que queda clar és que la Piscina d’Estiu serà la instal·lació més amortitzada en funció de la seva utilització.
Bé, esperem amb ànsia que arribi el mes de setembre i que ens convoquin a la promesa reunió en la que ens han de comunicar en quin grau ens afectarà la retallada pressupostària que aplica l’ajuntament.
De mentre seguirem presentant les nostres demandes, activitat per a la que és possible que us demanem ajut, que de vegades la representació de les entitats ha de deixar de ser per mandat electoral i ha de ser-ho de caràcter assembleari.

Us afegim l'enllaç per a que feu clic al damunt si voleu veure el reportatge.
http://ceesparreguera.blogspot.es/img/Regio_7_Vestidors.doc
Salut i continuïtat