Translate

dilluns, 31 d’agost del 2009

EL SÈNIOR SUPERA AMB SUFICIÈNCIA ELS PARTITS D’ENTRENAMENT

L’Àlex Guixà ha fet múltiples canvis i proves, donant minuts als jugadors, provant algunes posicions i fent, en definitiva, el que s’ha de fer en els partits de preparació.
El primer partit contra el CD. La Guárdia va ser força disputat i l’empat a zero gols amb el que es va arribar al final del partit és demostratiu d’allò que va succeir damunt el terreny de joc.
Ahir diumenge, segon partit del cap de setmana, ens vàrem enfrontar al CF. Vilanova del Camí. Poca cosa es pot dir d’un partit en el que al minut 25 ja ens havíem posat 3-0 i en el que el Vilanova no va ser rival en cap moment; potser va ser degut a la rapidesa amb la que el “Centre” es va avançar en el marcador, però la realitat és que més enllà d’acumular minuts i treballar automatismes de poc més va servir. El resultat final, 7-0, és purament anecdòtic.
Tot lo dit no va en contra de la sensació que tenim de que podria ser que aquest any, el nostres nois del sènior, en donin alguna alegria.