Translate

dimarts, 14 de setembre del 2010

NO ENS AGRADA

La Setmana passada el diari “El Mundo Deportivo” publicava un demolidor article contra el President de la FCF., acusant-lo de causar una greu malaltia al fins aleshores responsable de premsa de la Federació Catalana (Bernat Bafaluy, periodista), al qual han acomiadat.
Encara que no estem conformes amb el sistema emprat per la Directiva FCF per imposar modificacions i reformes a pressió i que no ens a sembla que estiguin sent gens sensibles amb la realitat del futbol català (cosa que hem discutit i fet saber al President amb motiu de determinades imposicions), no podem callar davant de la escomesa brutal d’aquest mitjà de comunicació.
No s’hi val tot. L’article traspua quelcom de personal i sembla com si qui té la ploma hagués aprofitat la seva tribuna per llançar una descàrrega tancada contra el President de la Catalana.
No. Les qüestions personals no es resolen per aquest camí i, en el cas que es tracti d’una maniobra per començar a bellugar la cadira del “Expresso de Llagostera” (com anomenen al President en dit article) menys encara.
Els Presidents al futbol català els escollim i els rellevem a les Assemblees, exercint el democràtic dret a la votació.
Encara no sabem què hi ha darrera de l’article ni què persegueix, però ha aconseguit fer tremolar cadires. Si més no, avui es publica la dimissió d’en Xavi Torres, aparentment per la incompatibilitat que suposa el seu treball a Televisió de Catalunya.
De fet, a nosaltres ens a semblava que en Xavi Torres havia arribat a assolir un massa alt grau de protagonisme i d’influència sobre el President. Si la dimissió s’ha degut realment a una decisió pròpia, perfecte, si ha estat cessat pel President en el lliure exercici de la seva potestat, també. Però sí ha estat conseqüència del tsunami provocat per l’article en qüestió, malament.
Us deixem l’enllaç amb la noticia de "El Mundo Deportivo”de l'acomiadament de Bernat Bafaluy de i l'altra on es publica la noticia de la dimissió d’en Xavi Torres.
Que quedi clar, nosaltres som molt crítics amb l'actual Consell Directiu de la Federació, exercim com a crítics pels canals que toca i si cal ho demostrem a l'Assemblea, però davant de determides estratègies ens tindran sempre al seu costat.
Això que han fet ens a sembla horrorós, per la forma i pel fons.

http://www.elmundodeportivo.es/gen/20100914/54003017589/noticia/dimiteix-el-directiu-de-la-fcf-xavi-torres.html