Translate

dimarts, 24 d’abril del 2012

DEIXO EL PROGRAMA DE RÀDIO

Entre vacances de Setmana Santa  i obligacions laborals de tots els implicats en el programa han passat varies setmanes sense emissió.
Ha estat un bon moment per fer una reflexió al respecte i d’aquesta ha sortit una decisió: Deixo el programa.
D’una banda em manquen ganes de tirar-ho endavant. D’altra banda la insistència del director de Ràdio Esparreguera (segurament encertada) en que havíem de fer un pensament, qüestionant la validesa de la fórmula ara que no pertanyo al Consell Directiu del club, m’han acabat de decidir.
No tenint il•lusió pel programa (resultat directe del desencís que darrerament sento respecte al Centre d’ Esports) i rebent el missatge anterior repetit diverses vegades no té sentit entestar-se.
No sé si hi ha hagut pressions per a que “deixés de molestar” amb el programa, encara que vull pensar que no, però com que d’un temps ençà visc esportivament en una bombolla buida i no deixo de tenir la sensació que algú preferiria que no hi fos, doncs això, no hi seré.
Mercès a Ràdio Esparreguera i al seu director per haver-me donat la possibilitat de fer ràdio sobre allò que han estat les dues meves passions, el Centre i l’Espanyol.
Mercès a en Txema Medina, company de programa des del començament i instigador del mateix, al que deixo “tirat” sense haver-li comunicat.
Adéu i fins a una altra (que mai se sap)