Translate

dilluns, 30 de juliol del 2012

BAIXES AL SÈNIOR DEL CENTRE

La setmana passada em vaig assabentar que el club havia notificat a tres dels components de la plantilla d’ enguany que no comptava amb llur participació per a la temporada 2012-2013.
Segons aquesta informació els “acomiadats” serien en Dani, en Andrés i en Pol, que s’ho han pres d’allò més malament per les formes, per com s’ha fet (em deia el pare d’un d’aquests jugadors).
De manera que els afectats no ho han paït i s’ha generat mala maror al si del grup de jugadors (amb alguna excepció, però força estesa dins el vestidor).
Entenent que la junta ha de prendre decisions, toca analitzar-les des d’un parell de vessants diferents:
Estratègicament: Fins i tot correcte, el relleu generacional de la plantilla sempre ha estat una assignatura pendent. És cert que no arriben massa juvenils al sènior, però s’entén que s’intenti assolir un cert rejoveniment del grup.
Tàcticament: Un veritable desastre. No crec que fos necessari “expulsar” tres jugadors. Pot ser haver parlat amb ells i haver-los-hi explicat que la propera temporada tindrien menys participació, però que es comptava amb ells per a aportar veterania, etc., etc., hagués estat menys traumàtic o hagués estat més correcte i després, poc a poc, la pròpia competició hauria anat posant a cadascú al lloc que li correspongués.
“Vox populi dixit”:
I així es comencen a escoltar veus (segur que malintencionadament) que expliquen que les baixes s’han donat per a poder encabir jugadors fills de directius que juguen en posicions iguals.
Només calia haver fet un sociograma bàsic del funcionament relacional d’aquest vestidor per a saber que els moviments tel•lúrics i les aliances internes donarien aquest resultat:
Vestidor revolucionat.
Em diuen (i ho crec) que hi pot haver algun moviment de solidaritat amb aquestes tres baixes i que altres veterans (i algú no tant veterà) podrien deixar el Centre.
Destí: Athletic Club Esparreguera
Mala peça al teler. De moment les converses amb la direcció de l’ Athletic Club s’han fet al màxim nivell, la cosa està calenteta i el poc benefici que es pugui produir caurà pel costat de l’ Athletic.
Seria bo saber amb exactitud amb què s’haurà d’enfrontar el club quan comenci la pre temporada, encara que sigui per començar a fer previsions.
Si no es gestiona ràpid i bé ens podem trobar a finals d’agost amb que només amb un moviment s’hauran fet dos retrucs, afeblir el Sènior del Centre i reforçar l’Athletic Club.
I estic segur que no era aquesta la intenció de la junta directiva.
Salut i a veure què passa...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Relevo generacional no es fichar gente de fuera incluso mayor que la que está echando y es del club de toda la vida.

Es normal que algunos jugadores decidan marcharse ya que les puede pasar lo mismo que estos tres.

Toda acción tiene reacción, así que habrá que asumir las consecuencias.