Translate

dijous, 2 d’agost del 2012

EL CLUB CONFIRMA 7 BAIXES AL SÈNIOR

El passat 30 de juliol comentava els rumors de fugida d’efectius com a reacció a les baixes d’en Dani, Pol i Andrés decidides per la junta directiva.
Avui, 2 d’agost, el club fa pública la relació de baixes conegudes, fins ara, al Sènior del club, diferenciant quines ho són per decisió tècnica i quines altres ho han estat per iniciativa dels jugadors.
Adéu a tots, una abraçada i mercès pels vostres esforços en la defensa dels nostres colors.
Em sap molt greu (en alguns casos en concret) que no us pugueu retirar del futbol jugant en el club que ha estat el de tota la vostra carrera esportiva.
Haig de dir que no m’ha agradat gens la forma en com s’ha produït la sortida d’en Dani i de l’Andrés, històrics de la casa i capitans durant diversos anys, els quals van decidir continuar amb l’equip en les èpoques més crítiques.
Però, com es diu en questes ocasions, les persones passen i són les entitats les que romanen, així que no ens podem quedar en la fase de dol per la marxa d’efectius i, tot enviant una abraçada a tots els que ens deixen, confiar en que, com es diu en la nota oficial del Centre, el Departament Tècnic treballi per aconseguir compensar les baixes amb noves incorporacions.
Quantitativament ho aconseguiran, n'estic segur, una altra cosa és que s'aconsegueixi qualitativament.
En alguns casos serà molt difícil substituir a alguns d'ells, en quant excel·lent persones.
Escairant degudament el punt de vista i considerant aquest episodi aïllant-lo de les baixes d’en Dani, Pol i Andrés, la junta directiva defensarà suficientment que ningú els ha fet fora, que són uns quants jugadors que s'han deixat influenciar i que, en tot cas, són ells els qui deixen tirat el club.
Potser és així, però, tàcticament, ens ho hauríem pogut estalviar. Estèticament també.
Salut i Renovació

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que quede claro que aquí nadie deja tirado a nadie.
El club ha tomado unas decisiones y algunos jugadores han tomado la suya.

También se podría plantear la marcha de estos jugadores como por " miedo " a verse en la misma situación que Dani, Andrés y Pol en futuras temporadas.

Igual que el club es libre de prescindir de los jugadores que crea oportuno, los jugadores son libres de jugar donde, y lo más importante, con quien quieran.
La fortaleza de este equipo siempre ha sido la unión del grupo, y esa unión va más allá de un vestuario o un terreno de juego.

Desde pequeños nos han inculcado una serie de valores, útiles tanto en la vida como en el deporte, pues bien, aquí lo único que ha pasado es que esos siete jugadores han sido consecuentes con sus valores y han dado prioridad al más importante de todos:

COMPAÑERISMO.

Les aplaudo y me uno a ellos.

Anònim ha dit...

Parece ser que se repite demasiado lo de que los jugadores actúan bajo influencias. No señores, cada uno tendrá su criterio por el que decidir en base a la manera de actuar por parte de la junta.. Quizás enterarse de que a un jugador lo echan, y digo ECHAN, con unos motivos irrisorios, después de como se dice, haber estado defendiendo tantos años la camiseta, y vistas las nuevas incorporaciones que parecer ser que se harán, es comprensible el malestar de muchos jugadores. Pocos toman la opción de no seguir formando parte de un club en el cual se toman decisiones que ni son capaces de tomar en algunos casos a la cara, y del que demuestran que el término seriedad lo desconocen. No creo que se necesite ninguna influencia para tomar el camino que han escogido éstos jugadores.