Translate

dimecres, 16 d’abril del 2014

VICTÒRIA DEL JUVENIL


Diumenge, després del Cadet “A” el nostre juvenil s’enfrontà al Corbera CF. “A”.
Va tocar remuntar en la 2ª. part doncs al descans es va arribar amb 0-1 (24’) favorable als de Corbera.
Un matiner gol a la represa (46’ Manel Alex) es va veure complementat amb un altre gol al tram final del partit (80’ Medina) per permetre’ns assolir els tres punts que ens deixen en 2ª. posició amb 43 punts, aprofitant que Molins de Rei CF. (40 punts) no podia sumar per descans, per darrere d’un molt fort Vallirana CF. “A” líder amb 53 punts.
A hores d’ara la qüestió és si el nostre equip juvenil podrà fer-se amb la 2ª. posició al final de lliga o si, pel contrari, ens haurem de conformar amb la 3ª.
Vallirana CF. ja és el virtual guanyador de lliga, li queden 4 partits dels quals 3 són de fàcil pronòstic. Només el partit que l’ha d’enfrontar amb nosaltres (aquí al municipal el dia 4 de maig) els ha de preocupar.
Per darrera nostre al Molins de Rei CF. també li queden 4 partits per disputar i, casualment, com al Vallirana CF., 3 d’aquests partits semblen de fàcil pronòstic. Només el partit que l’ha d’enfrontar amb nosaltres (a Molins el dia 11 de maig) els ha de preocupar.
Nosaltres encara jugarem 5 partits, un més, però per contra tenim un calendari més difícil.
Visitem al S. Vicenç – At. Vicentí (que ja ens va vèncer a la primera volta), al Molins de Rei CF. (que també ens va guanyar aquí a casa) i, finalment, anem a camp del Papiol UE. (on hauríem de sumar els 3 punts en la darrera jornada).
Per casa han de passar líder Vallirana CF. (no cal fer comentaris) i PB. Sant Vicenç dels Horts (al que suposo que guanyarem -5è. classificat-).
Així que, a banda de no tenir cap marge d’error, els partits contra Vallirana CF. i Molins de Rei CF. seran determinants (sense oblidar el partit contra S. Vicenç – At. Vicentí).
En fi, quan manquin 5 jornades tornaré a fer un “pitonís” però us avanço que el resultat contra Molins de Rei CF. haurà de ser de 4 punts (victòria + diferència de gols particular) per no perdre un hipotètic empat final a punts (potser que a 52) per “gol-average”.
Salut i feu números!