Translate

dimarts, 15 d’abril del 2014

BON PARTIT DEL CADET "A"

Aquesta setmana, diumenge a la tarda, em vaig acostar al municipal per veure el partit que havia de jugar el Cadet “A” front Sant Vicenç Associació.
Ens vam trobar un oponent que volia jugar un partit de futbol directe i físic, de vegades massa físic tal com es va emprar algun seu jugador –en especial a la primera part–.
Els nostres, malgrat haver encaixat el 0-1 al minut 15, sempre van intentar tenir la pilota, combinar, fer les transicions ordenadament i donar-se suport en el tancament defensiu dels espais.
Així, poc a poc, es van anar imposant aconseguint arribar al descans amb 1-1 al marcador.
A la segona part els visitants no van tenir el físic suficient per acular-nos a la nostra àrea i nosaltres, tocant, tocant i llançant contres fulminants quan calien, van anar fent-se amos del partit a mesura que ens entraven els gol.
Final 5-1 en un bon partit en el que els rivals van acabar rendits al millor futbol jugat pels del Centre.
Molt segura la línia defensiva, reforçats per darrera amb les bones intervencions del porter. Un centre del camp treballador en defensa i creatiu en atac, en el que van aportar tots els que van participar durant l’encontre, i bona resolució de cara a gol.
Encara que no voldria individualitzar, ja que va ser un partit d’equip, no seria just no mencionar l’excel·lent moment pel que travessa en José Antonio i la gran aportació d’en Sergi en aquesta posició de davanter centre en el l’ha ubicat l’entrenador Álvaro, en una molt encertada decisió.
Una pena el llast arrossegat en forma de punts perduts perquè ara estan per optar a tot i no podrà ser degut a la diferència de punts.
Tenim a l’abast la 4ª. posició que ocupa el Gelida CF. –que ens visita d’aquí dues jornades– i aquest ha de ser el nostre proper objectiu.