Translate

dimecres, 25 de juny del 2014

CONFIRMAT L'ASCENS DEL JUVENIL

Era sabut que el Juvenil estava pràcticament a la primera divisió juvenil, a la que ascendiria per ser un dels millors 2ns. classificats entre tots els grups de 2ª.
Si més no, això era el que les matemàtiques i el pla de competició d’ enguany ens feien creure.
Ara ja s’ha confirmat: la temporada vinent el nostre juvenil jugarà a la 1ª. divisió.
Bona noticia pel club ja que, sent sempre bo assolir fites esportives -i aquesta ho és sense dubte- en aquest cas pot tenir doble impacte.
A banda de millorar la categoria en la que jugarà el club en juvenils aquest ascens pot servir per frenar alguna sortida de jugador que estava a la espera de saber si l’equip ascendiria, o no, per decidir la seva continuïtat en el club.
Mantenir el grup sempre és bo quan l’objectiu és consolidar la categoria assolida.
Encara que no hi seran tots. Independentment de l’ascens algú no hi serà, ja han signat per un altra club. Sempre quedarà la esperança de que tornin, si bé jo no mouria un dit per anar-los a buscar (cadascú pren la decisió que creu convenient).
I és que a aquest grup, a la majoria d'ells, els conec des que anaven a P-3 i futbolísticament des que van començar.
Més d'una dècada treballant amb ells fins que arribi el moment de fer collita en el Sènior (quan toqui, no pas la temporada propera, per molta pressa que des de direcció esportiva i/o directiva es pugui tenir). Si arriben serà un Sènior format a la casa, quasi en la seva totalitat. Serà el primer sènior format des de la base d'aquella piràmide de futbol que ara fa més d'una dècada vaig posar en marxa al Centre. Perquè hi crec, per convicció.
Salut i ascens!