Translate

dijous, 16 d’octubre del 2014

RETORN i ACTUALITZACIÓ


Després d'unes setmanes desaparegut en el que el bloc ha estat inactiu, per motius de reparació de l’administrador del bloc i per avaria de la màquina, en aquest ordre, la pàgina torna ha estar operativa.
Hem actualitzat l’apartat “Calendaris generals, horaris, resultats i classificacions”, del marge esquerre, a la 3ª. jornada (la del proper cap de setmana) i a partir d’ara procurarem que cada dilluns tingueu accés als resultats i classificacions de la jornada jugada i, a partir dels dijous de cada setmana, accés als calendaris per a la següent jornada.
Veureu que hem mantingut la relació d’equips que el club tenia la temporada 2013-2014 (és a dir, la temporada passada) i que al costat del nom de cada plantilla, en algunes, apareix la paraula “Desaparegut” o “Retirat”.
Us explico:
On posi “Desaparegut” significa que es tracta d’una plantilla que existia l’any passat però que no s’ha pogut inscriure per a aquesta temporada per manca de jugadors.
On posi “Retirat” significa que havent inscrit l’equip per a aquesta temporada finalment l’han hagut de retirar per manca de jugadors.
Així doncs:
Temporada 2013-2014: 21 equips inscrits en competició.
Temporada 2014-2015: 12 equips inscrits en competició
Plantilles 2014-2015 respecte temporada 2013-2014: -9
Tot i sent molt preocupant, però que molt preocupant, la pèrdua d’equips per la part alta (només 1 infantil, 1 cadet i 1 juvenil) encara és pitjor la situació dels equips de futbol escola i formatiu.
Desapareguts els equips de “Debutants” (antigament “Promeses”) i quedant reduïda la categoria “Prebenjamí” a només 1 equip, la base de la piràmide esportiva queda molt debilitada, tant que amenaça amb no poder sostenir la part intermèdia.
Clar, que la part intermèdia (referida a la categoria “Alevins”) difícilment acabarà com està ara, amb 4 equips inscrits en competició, ja que el fet que l’Aleví D compti amb 7 jugadors justos, l’Aleví C compti amb 9, l’Aleví B compti amb 6 (segons fitxa de la FCF) i l’Aleví A amb 11 fa pensar que serà un hivern dur i que pel camí se'ns quedarà 1 dels equips alevins per poder repartir els jugadors entre 3 plantilles amb una mica de coherència (segons com només entre 2 plantilles).
Mantenir en competició 4 equips alevins amb 33 jugadors en total (una mitjana de 8,25 jugadors per equip) em sembla una temeritat, especialment quan, per exemple, no hi han porters suficient per a les 4 plantilles.
És clar que només es tracta de la meva opinió, però la experiència indica que cada temporada, cap a finals del mes de gener / mitjans del mes de febrer, sempre es perden jugadors d’aquestes edats.
Tant de bo m’equivoqui.
Salut i actualitzant informació.