Translate

diumenge, 2 de setembre del 2012

BON ENTRENAMENT

Ahir dissabte es va jugar el primer partit de preparació enfront de l’ Atlètic Prat.
Bona pràctica del nostre sènior que es va imposar per un contundent 6 - 2 amb gols de Pedro, Antonio, Edgar, Alan, Castillo i Jaime, en un partit en el que, amb totes les prevencions per a un equip que només porta tres entrenaments, els nostres nois van mostrar bona qualitat individual i bona circulació de la pilota. Sorprenentment no van acusar cap davallada física en el decurs del partit, qüestió “a priori” previsible a l’enfrontar-nos a un equip`de 3ª. Catalana que porta més de 20 dies d’entrenament i que comença competició en una setmana.
De totes maneres, prevenció. Caldrà veure com avancem i partits amb altres rivals per fer-nos-en una idea més objectiva del nivell del nostre equip.
De moment el proper dimarts, al municipal i a les 20:30 hores, nou partit de preparació davant l’ Abrera AE., un altre 3ª. Catalana, que ens ha de servir per valorar la victòria davant l’ Atlètic Prat, equip que, si més no ahir, no ens va semblar que estigui per iniciar competició amb garanties, i que, al mateix temps, serà una nova pràctica pels nostres.
Salut i optimisme prudent.