Translate

dijous, 13 de setembre del 2012

QUÈ VEURE AQUEST CAP DE SETMANA

D’Entrada veureu el partit del vostre fill/filla, però hi ha altres partits prou interessants com per intentar de veure’ls si és que us ho podeu combinar, o si sou d’aquells aficionats que no tenen vincles filials al club. 
De moment als petits (Prebenjamins i Benjamins) els deixarem una setmana més d’entrenaments abans d’incloure’ls en les agendes de partits a recomanar i,  amb aquesta reducció, us presento la següent proposta:
Dissabte. 
Tocarà matinar una mica. A les 9:30 hores l’ Aleví A (equip que milita a la més alta categoria de les que disposa el club en l’actualitat) s’enfronta al S. Andreu de la Barca. Bon rival per veure què comencen a fer els nostres.
A la mateixa hora i a l’altre camp (tots dos partits són de F-7) jugarà l’equip femení de categoria Infantil-Cadet que s’enfrontarà al RCD. Espanyol. No cal justificar molt aquesta proposta, segur que es veuran coses interessants. 
Aprofitant que estarem al municipal ens quedarem una estona més i, a partir de les 11:00 hores, veurem quin estat presenta l’Infantil A, també front el S. Andreu de la Barca, una vegada acomplertes les dues primeres setmanes de preparació. I després, a dinar que cal tornar a la tarda. 
A les 16:30 hores el Sènior davant de La Palma de Cervelló UE. Quart partit de preparació dels nostres (que han guanyat els tres anteriors) enfront d’un equip de la mateixa categoria. Nova prova i nova possibilitat de veure si els nostres aconsegueixen millorar el nivell de joc demostrat fins ara i que ja era prou bo. 
No seria mala opció quedar-se a veure el Juvenil A contra el Sant Ildefons, però, francament, l’horari de les 20:30 h. (final de partit passades les 22:30 h.) anima més a anar cap a casa a descansar i preparar-nos pel diumenge (especialment si has anat a veure els partits del matí), que no pas a quedar-s’hi. 
Diumenge. 
A les 10:00 h. juga l’ Infantil B contra l’ Abrera. En principi no seria un partit per a seleccionar ja que és un equip de 1r. any que procedeix del F-7 i que segurament necessitarà una mica més de temps per fer-se’n a les dimensions del camp, nous mecanismes de joc i nous automatismes. Però, és clar, és l’ Abrera i, ja se sap, sempre té quelcom de derbi. Així que ho deixo al vostre criteri, segons a l’hora que ens llevem. 
El partit que segur ha d’anar en la proposta per a aquest diumenge és el del Cadet, a les 11:45 contra Masquefa, un 1ª divisió, que hem de veure com pinta i que juga a una hora excel•lent.
Després juga l’Aleví A (que dobla partit) contra el Marianao Poblet. Seria un partit que en condicions normals estaria com a primera opció de tot el cap de setmana, però la hora (13:30 h.) el fet d’haver-los vist dissabte i que per la tarda volem tornar al municipal, aconsellen deixar-ho fora de la proposta i aprofitar per anar a dinar. 
I a les 18:30 h. el Juvenil B. Grup de primer any, del que volem veure com evoluciona, davant el Martorell després de la victòria que van aconseguir la setmana passada. Un Handicap: són un grup molt jove que, durant la temporada, trobaran equips de 2n i 3r. any. La Possibilitat: Que el nivell de joc individual i col•lectiu compensi el handicap. Només això ja paga la pena d’anar-hi. 
Potser mancarà públic en aquest partit i és que a les 19:00 h., al Teatre de La Passió, tindrem a en Joan Pera fent de Joan Capri, que tampoc no és una mala proposta.
Bé, podeu fiar-vos del que us proposo o fer la vostra selecció personal.
El calendari del cap de setmana el teniu penjat a l’apartat corresponent.
Salut i partits