Translate

dilluns, 24 de setembre del 2012

DEBUTA EL FEMENÍ JUVENIL/CADET

Va ser diumenge, a 2/4 de dues, enfront el Capellades CF.
Victòria còmoda de les nostres que al descans ja guanyaven 3 - 0. Bona primera part davant un equip que pràcticament no va tirar contra la nostra porteria en tot el partit i que, quan ho var fer, es va trobar amb la Xènia que va estar encertada en tot el que va haver de fer.
En la segona part, encara que força més ensopida que la primera, moltes oportunitats per a les nostres (ben resoltes per la portera, la defensa i els pals) algun gol anul·lat i un altre de vàlid. En definitiva, l’equip format amb les cadets i les juvenils es presenta com un grup que podrà ser competitiu i amb marge de millora, millora que s’anirà assolint a mesura que el grup es conjunti i que les noves es vagin adaptant.