Translate

dilluns, 10 de setembre del 2012

PARTITS VISTOS

El passat cap de setmana el vam dedicar a veure partits en horari de tarda.
Dissabte a la tarda (18:30 h.), al municipal, es va poder veure el partit que el Juvenil B disputava contra el nou juvenil de l’ Olesa CF.
Victoria solvent dels nostres, que reincorporaven jugadors dels que van marxar l’any passat del Cadet , davant un Olesa que es va presentar amb una pila de jugadors (van fer un equip en cada part), en ple període de proves.
Diumenge, a les 16:30 h., com a previ al partit del sènior, es va disputar un partit entre el Juvenil A i La Pobla de Claramunt. Típic partit de preparació (pot ser encara més del que ho var ser dissabte el del Juvenil B). També victòria dels nostres, aquesta més ajustada i amb poc i imprecís futbol, cosa normal quan tot un just han entrenat tres dies.
I a les 18:30 h. va ser el torn de Sènior, que va jugar davant el Sector Montserratina UD.
El partit va finalitzar amb victòria local en un partit que va ser el més fluix dels tres que fins ara ha disputat el Sènior. La progressió en la preparació física, l’acumulació de càrregues de treball, sempre provoca que els jugadors travessin moments en els que estan més lents, muscularment  poc reactius, amb poca espurna. Algun detall si que es van poder veure i al final queda el resultat: 3 victòries de 3 partits disputats.
A la mateixa hora les noies del Sènior Femení visitaven el camp de l’Olesa CF. (si, també han fet un femení sènior) per disputar el primer partit de preparació, després de la primera setmana d’entrenament. Al final victòria de les nostres 3-4 que és el que compta.
Encara queda molt, moltes sessions d’entrenament abans comenci la temporada de competició oficial.
És temps d’anar progressant.
Salut i suor.