Translate

divendres, 14 de setembre del 2012

SÈNIOR: LLIGA DE FIRETA

Encara que estem en la darrera divisió possible, tots els clubs mereixem respecte i el que la FCF. ha fet amb la Quarta Catalana és una manca de respecte de màxim nivell. Grups amb 17 equips, grups amb 16, grups amb 14 i... 2 grups amb 13 equips, entre ells el que ens ha tocat.
O sigui, lliga de fireta amb 12 partits per volta (si no hi ha cap retirada), es a dir, menys partits que a les lligues de prebenjamins.
El cas era acceptar tota inscripció que es presentés i cobrar. Després ja els ajuntarem com es pugui (van pensar). Ja ens ho van anunciar que aquest any era un èxit d’inscripcions; el que no ens van dir era que es tractava d’una altra de les “fenomenals” estratègies d’en Subies & the Wailers per a fer calaix, inscrivim tot allò que passi per la porta... l’important és fer doblers!
I és clar, ha passat que els grups han quedat de vergonya.
Cobrar inscripcions, vendre pilotes, no importa el què sigui si és per ingressar diners.
No sé quina va ser l’actitud dels presidents dels clubs de quarta catalana (la majoria de clubs no es presenta el dia que es fan les agrupacions o envien algun representant de mínim nivell), però o no hi eren, o els hi van prometre no se sap què, o no s’hi van adonar o els van enredar. Sigui com sigui, no haurien haver deixat que passés això.
Quina presidència més “xunga” aquesta d’en Subies & the Wailers.
Quin desprestigi per a la competició. Això si, del futbol sala si que se’n preocupen. Perquè serà?
Salut i Codonysssss!

1 comentari:

josep salas ha dit...

En Manuel es una gran persona,no li val la pena lluitar per un projecte poc recolzat per la cordinacio del club.Hi han masses interessos puntuals i personals,que es sobreposen al bon funcionament del centre com escola de futbol.La cordinacio del centre es massa tova i vulnerable,i en aquest cas,s'ha de ser mes UNIVERSAL.El futbol es de tots,i no de quatre pares capritxosos,als que s'els escolta relativament massa.Ho s'actua de manera humil i sense rencunies,ho marxaran molts jugadors/es,potenciant altres centres i escoles dels voltants.Salut.